autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Crochete de pasare cu sos de rosii

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 12 bucati): 800 g carne de pasare data prin masina de tocat, , 1 ceasca miez de paine proaspata, , 125 g boabe de porumb din conserva, , zdrobite si frecate cu putin unt, , sare si, piper, , 1 lingura codite de ceapa verde tocata marunt, , 1/4 ceasca faina de malai., Pentru sosul de rosii: 2 rosii mari taiate marunt, , 1 ceapa potrivita tocata, , 1 catel de usturoi presat, , 2 linguri de verdeata tocata (eventual coriandru), , 1-2 linguri zeama de portocale.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se-ncinge cuptorul la 180gr., se tapeteaza tava cu folie de aluminiu si se unge usor cu ulei. Se amesteca miezul de paine, carnea tocata, boabele de porumb, coditele de ceapa verde si malaiul, se imparte tocatura in 12 portii mai mari si se formeaza crochete ceva mai lungi (ca niste carnaciori).
Pentru sos se amesteca intr-un castron toate ingredientele, se lasa sa stea cel putin o ora la rece si se serveste la temperatura camerei.
Se aseaza crochetele pe tava, se coc aproximativ 35 de minute, intorcandu-le din cand in cand, si se servesc calde, cu sos de rosii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Crochete de pasare cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Spanac cu carne

Spanac cu carne

Taiem carnea in bucati potrivite si o dam prin faina. O prajim putin, doar pana se albeste si o scoatem

9 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Sarmalute in Foi de Vita

Sarmalute in Foi de Vita

Pasul 1: Pregatim aragazul si o craticioara in care punem apa, pe care o lasam sa fiarba.Cand apa

1 vot    0 comentarii
2h 45 min
Mancaruri cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 12 bucati): 800 g carne de pasare data prin masina de tocat
  • 1 ceasca miez de paine proaspata
  • 125 g boabe de porumb din conserva
  • zdrobite si frecate cu putin unt
  • sare si
  • piper
  • 1 lingura codite de ceapa verde tocata marunt
  • 1/4 ceasca faina de malai.
  • Pentru sosul de rosii: 2 rosii mari taiate marunt
  • 1 ceapa potrivita tocata
  • 1 catel de usturoi presat
  • 2 linguri de verdeata tocata (eventual coriandru)
  • 1-2 linguri zeama de portocale.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Stufat de vita Stufat de vita

Se taie carnea in cuburi mici (cca 2 cm) si se rumeneste in margarina si cca. 2 linguri de ulei de masline. Adaugam boiaua si chimionul,

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Mamaliga cu branza si ciolan afumat