Se-ncinge cuptorul la 180gr., se tapeteaza tava cu folie de aluminiu si se unge usor cu ulei. Se amesteca miezul de paine, carnea tocata, boabele de porumb, coditele de ceapa verde si malaiul, se imparte tocatura in 12 portii mai mari si se formeaza crochete ceva mai lungi (ca niste carnaciori).
Pentru sos se amesteca intr-un castron toate ingredientele, se lasa sa stea cel putin o ora la rece si se serveste la temperatura camerei.
Se aseaza crochetele pe tava, se coc aproximativ 35 de minute, intorcandu-le din cand in cand, si se servesc calde, cu sos de rosii.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii