autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Crochete de pasare cu sos de rosii

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 12 bucati): 800 g carne de pasare data prin masina de tocat, , 1 ceasca miez de paine proaspata, , 125 g boabe de porumb din conserva, , zdrobite si frecate cu putin unt, , sare si, piper, , 1 lingura codite de ceapa verde tocata marunt, , 1/4 ceasca faina de malai., Pentru sosul de rosii: 2 rosii mari taiate marunt, , 1 ceapa potrivita tocata, , 1 catel de usturoi presat, , 2 linguri de verdeata tocata (eventual coriandru), , 1-2 linguri zeama de portocale.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se-ncinge cuptorul la 180gr., se tapeteaza tava cu folie de aluminiu si se unge usor cu ulei. Se amesteca miezul de paine, carnea tocata, boabele de porumb, coditele de ceapa verde si malaiul, se imparte tocatura in 12 portii mai mari si se formeaza crochete ceva mai lungi (ca niste carnaciori).
Pentru sos se amesteca intr-un castron toate ingredientele, se lasa sa stea cel putin o ora la rece si se serveste la temperatura camerei.
Se aseaza crochetele pe tava, se coc aproximativ 35 de minute, intorcandu-le din cand in cand, si se servesc calde, cu sos de rosii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Crochete de pasare cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Porc Tailandez Cu Mangetout si Caju

Porc Tailandez Cu Mangetout si Caju

Taiati muschiul de porc in fasii subtiri. Amestecati sosul de soia, zagarul brun sosul de peste

1 vot    1 comentariu
50 min
Mancaruri cu carne
Placinta cu carne in foi de lipie la cuptor

Placinta cu carne in foi de lipie la cuptor

Aceasta placinta, poate fi servita, fie ca un aperitiv delicios, fie ca o cina usoara, fiind satioasa.

2 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 12 bucati): 800 g carne de pasare data prin masina de tocat
  • 1 ceasca miez de paine proaspata
  • 125 g boabe de porumb din conserva
  • zdrobite si frecate cu putin unt
  • sare si
  • piper
  • 1 lingura codite de ceapa verde tocata marunt
  • 1/4 ceasca faina de malai.
  • Pentru sosul de rosii: 2 rosii mari taiate marunt
  • 1 ceapa potrivita tocata
  • 1 catel de usturoi presat
  • 2 linguri de verdeata tocata (eventual coriandru)
  • 1-2 linguri zeama de portocale.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Piept de pui cu rosii gratinate