autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Crochete de pasare cu sos de rosii

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 12 bucati): 800 g carne de pasare data prin masina de tocat, , 1 ceasca miez de paine proaspata, , 125 g boabe de porumb din conserva, , zdrobite si frecate cu putin unt, , sare si, piper, , 1 lingura codite de ceapa verde tocata marunt, , 1/4 ceasca faina de malai., Pentru sosul de rosii: 2 rosii mari taiate marunt, , 1 ceapa potrivita tocata, , 1 catel de usturoi presat, , 2 linguri de verdeata tocata (eventual coriandru), , 1-2 linguri zeama de portocale.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se-ncinge cuptorul la 180gr., se tapeteaza tava cu folie de aluminiu si se unge usor cu ulei. Se amesteca miezul de paine, carnea tocata, boabele de porumb, coditele de ceapa verde si malaiul, se imparte tocatura in 12 portii mai mari si se formeaza crochete ceva mai lungi (ca niste carnaciori).
Pentru sos se amesteca intr-un castron toate ingredientele, se lasa sa stea cel putin o ora la rece si se serveste la temperatura camerei.
Se aseaza crochetele pe tava, se coc aproximativ 35 de minute, intorcandu-le din cand in cand, si se servesc calde, cu sos de rosii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Crochete de pasare cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciorba de coaste afumate

Ciorba de coaste afumate

Taiem coasta de porc in bucati potrivite, apoi o spalam cu apa calduta. Intr-o oala incapatoare punem

8 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Cotlete de miel aromate

Cotlete de miel aromate

Cotletele se spala si se sterg cu un servet absorbant. Intr-un bol se adauga condimentele sarea

1 vot    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 12 bucati): 800 g carne de pasare data prin masina de tocat
  • 1 ceasca miez de paine proaspata
  • 125 g boabe de porumb din conserva
  • zdrobite si frecate cu putin unt
  • sare si
  • piper
  • 1 lingura codite de ceapa verde tocata marunt
  • 1/4 ceasca faina de malai.
  • Pentru sosul de rosii: 2 rosii mari taiate marunt
  • 1 ceapa potrivita tocata
  • 1 catel de usturoi presat
  • 2 linguri de verdeata tocata (eventual coriandru)
  • 1-2 linguri zeama de portocale.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Pulpa de porc in sos de ceapa