Fileurile de peşte se taie în fâşii late de 1,5 cm.
Se condimentează cu sare şi piper.
Se trec prin făină.
Se pune făina într-un castron potrivit, se adaugă treptat berea, uleiul, gălbenuşul, şi se amestecă pentru a obţine un aluat omogen.Se condimentează cu sare, piper şi nucşoară rasă, după gust. Se bate albuşul spumă, se adaugă cu grijă în aluat. Fileurile de peşte pudrate cu făină se trec prin aluat, apoi se prăjesc imediat în baie de ulei, până capătă o crustă crocantă. Se servesc calde.
Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii