autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Crochete de peşte

Autor: laura-elena constantin (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 25 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: laura-elena constantin (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 25 mai 2008

Ingrediente
Pentru 4 persoane, 1 kg file de peşte, Sare, Piper, 150 g făină, Aluat, cca. 150 g făină - cantitatea depinde de conţinutul în amidon, 200 ml bere, 1 lingură ulei de măsline, 3 buc. gălbenuş, 3 buc. albuş, Sare, Piper, Nucşoară, Ulei pentru prăjit

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Fileurile de peşte se taie în fâşii late de 1,5 cm.
Se condimentează cu sare şi piper.
Se trec prin făină.
Se pune făina într-un castron potrivit, se adaugă treptat berea, uleiul, gălbenuşul, şi se amestecă pentru a obţine un aluat omogen.Se condimentează cu sare, piper şi nucşoară rasă, după gust. Se bate albuşul spumă, se adaugă cu grijă în aluat. Fileurile de peşte pudrate cu făină se trec prin aluat, apoi se prăjesc imediat în baie de ulei, până capătă o crustă crocantă. Se servesc calde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Crochete de peşte" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt.

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Cartofi aurii cu crochete de peste

Cartofi aurii cu crochete de peste

Se curata cartofii si se pun la fiert intregi in apa cu sare, cam 30 de min. Se scurg de apa, se

4 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 16 mai 2009

    Delicioase crochetele tale,eu pregatesc si chiftelute ,perisoare din peste.

  • samoila tudorel

    samoila tudorel (Chef de cuisine) , 16 mai 2009

    Crochetele au alta forma!!!! Si, fara suparare, dar seamana cu aripioare de pui!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • Pentru 4 persoane
  • 1 kg file de peşte
  • Sare
  • Piper
  • 150 g făină
  • Aluat
  • cca. 150 g făină - cantitatea depinde de conţinutul în amidon
  • 200 ml bere
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 3 buc. gălbenuş
  • 3 buc. albuş
  • Sare
  • Piper
  • Nucşoară
  • Ulei pentru prăjit

Raporteaza reteta

Retete
de laura-elena constantin
1. Piept de pasăre gratinat

1. Piept de pasăre gratinat

Mod de preparare Se preîncălzeşte cuptorul, pe faza de grătar. Se toacă ceapa mărunt. Se

4 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
.  Budincă de vinete

. Budincă de vinete

Se preîncălzeşte cuptorul la 200 grade. Se încinge uleiul de măsline şi se rumenesc feliile

5 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

valentina ionita (Chef de cuisine)

Delicioase crochetele tale,eu pregatesc si chiftelute ,perisoare din peste.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Fasole scazuta cu coaste de porc