autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Crochete de peşte

Autor: laura-elena constantin (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 25 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: laura-elena constantin (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 25 mai 2008

Ingrediente
Pentru 4 persoane, 1 kg file de peşte, Sare, Piper, 150 g făină, Aluat, cca. 150 g făină - cantitatea depinde de conţinutul în amidon, 200 ml bere, 1 lingură ulei de măsline, 3 buc. gălbenuş, 3 buc. albuş, Sare, Piper, Nucşoară, Ulei pentru prăjit

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Fileurile de peşte se taie în fâşii late de 1,5 cm.
Se condimentează cu sare şi piper.
Se trec prin făină.
Se pune făina într-un castron potrivit, se adaugă treptat berea, uleiul, gălbenuşul, şi se amestecă pentru a obţine un aluat omogen.Se condimentează cu sare, piper şi nucşoară rasă, după gust. Se bate albuşul spumă, se adaugă cu grijă în aluat. Fileurile de peşte pudrate cu făină se trec prin aluat, apoi se prăjesc imediat în baie de ulei, până capătă o crustă crocantă. Se servesc calde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Crochete de peşte" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt.

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Crochete de peste

Crochete de peste

Pestele se curata de piele, se verifica sa nu aiba vreun os. Se taie cuburi potrivite. Se pune intr-un

2 voturi    0 comentarii
1h
Retete cu peste de la bloggeri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 16 mai 2009

    Delicioase crochetele tale,eu pregatesc si chiftelute ,perisoare din peste.

  • samoila tudorel

    samoila tudorel (Chef de cuisine) , 16 mai 2009

    Crochetele au alta forma!!!! Si, fara suparare, dar seamana cu aripioare de pui!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • Pentru 4 persoane
  • 1 kg file de peşte
  • Sare
  • Piper
  • 150 g făină
  • Aluat
  • cca. 150 g făină - cantitatea depinde de conţinutul în amidon
  • 200 ml bere
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 3 buc. gălbenuş
  • 3 buc. albuş
  • Sare
  • Piper
  • Nucşoară
  • Ulei pentru prăjit

Raporteaza reteta

Retete
de laura-elena constantin
1. Piept de pasăre gratinat

1. Piept de pasăre gratinat

Mod de preparare Se preîncălzeşte cuptorul, pe faza de grătar. Se toacă ceapa mărunt. Se

4 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
.  Budincă de vinete

. Budincă de vinete

Se preîncălzeşte cuptorul la 200 grade. Se încinge uleiul de măsline şi se rumenesc feliile

5 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

valentina ionita (Chef de cuisine)

Delicioase crochetele tale,eu pregatesc si chiftelute ,perisoare din peste.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Taci si inghite Taci si inghite

Intr-un tuci se pune 1 l lapte dulce, 200 gr smantana dulce, sare si o lingura malai, se lasa sa dea clocot si se pune malai in ploaie,

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive
Platou de toamna cu rulada de porc, mere, cartofi copti si muraturi Platou de toamna cu rulada de porc, mere, cartofi copti si muraturi

Se desface carnea de porc cu un cuţit pentru a-i mări suprafaţa de lucru, se bate un pic cu ciocănelul de şniţele, apoi se taie

0 voturi    0 comentarii
2h 15 min
Mancaruri cu carne
Piept de pui la gratar cu cartofi la cuptor