autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

CROCHETE DE PESTE CU CONOPIDA

Autor: PETRUTA CARMEN JAVLA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: PETRUTA CARMEN JAVLA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 mai 2008

Ingrediente
* 1 ceasca de pireu de conopida, * 80 g de carne de morun proaspat, * 1 felie de paine fara coaja, * 1 lingurita de ulei, * 2 frunze de tarhon, * suc de lamaie, * sare, * lapte degresat

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Spalati, apoi pasati pestele cu mixerul. Puneti pestele pasat intr-un castron si adaugati miezul de paine inmuiat in prealabil in lapte si stors, tarhonul curatat si sucul de lamaie. Amestecati totul astfel incat sa obtineti un amestec omogen. Adaugati un praf de sare. Faceti rulouri. Intr-o tigaie rumeniti crochetele 4 minute.
Serviti-le apoi cu pireul de conopida incalzit.
Daca ti-a placut reteta noastra "CROCHETE DE PESTE CU CONOPIDA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Somon Blaireau

Somon Blaireau

Fileul de somon se taie felii de 3 cm grosime si se marineaza in zeama si coaja unei lamai si cateva

5 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Mancaruri cu peste
Supa cu scoici si creveti.

Supa cu scoici si creveti.

Facem o prajeala din :-praz -ardei rosu si verde- catei de usturoi, in uleiul incins (toate taiate

21 voturi    17 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • * 1 ceasca de pireu de conopida
  • * 80 g de carne de morun proaspat
  • * 1 felie de paine fara coaja
  • * 1 lingurita de ulei
  • * 2 frunze de tarhon
  • * suc de lamaie
  • * sare
  • * lapte degresat

Raporteaza reteta

Retete
de PETRUTA CARMEN JAVLA
CHEC BRAN

CHEC BRAN

Se bate albusul spuma tare. se face siropul din zahar si apa si se toarna fierbinte peste albusul

7 voturi    3 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
TORT DIPOLMAT CU FRUCTE EXOTICE

TORT DIPOLMAT CU FRUCTE EXOTICE

Blatul: Se freaca galbenusurile cu zaharul pana ce-si dubleaza volumul si se albesc,apoi se adauga

6 voturi    2 comentarii
24h
Torturi
spuma de fructe

spuma de fructe

Fructele coapte bine se curata foarte bine de frunze si se spala in strecuratoare, la un jet de apa

7 voturi    3 comentarii
20 min
Spume si creme dulci
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

9 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Crap cu legume la cuptor.