Bateti bine iaurtul cu rondelele de ceapa verde (codite), acoperiti-l cu un capac si tineti-l la frigider cel putin o ora.
Curatati ceapa si usturoiul, tocati-le marunt si amestecati-le - intr-un castron - cu carnea tocata, oul intreg si coaja rasa de lamaie. Sarati si piperati.
Faceti din carne 24 de bulete si apasati-le intre palme, ca sa fie mai plate. Incingeti uleiul intr-o tigaie mare, prajiti-le cate 6 minute (aproximativ) pe fiecare parte si lasati-le sa se scurga pe hartie absorbanta.
Aranjati pe farfurii - eventual - cateva foi de salata verde, puneti la mijloc cam 6 crochete de persoana, turnati peste ele sosul de iaurt si ornati cu codite de ceapa verde.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii