autor:

marta gabriela abdelhafiz

» » Aperitive

Crochete de zarzavat

Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 iunie 2009

Ingrediente
morcov, mazare, conopida, porumb fiert, sos alb gros, sare, piper, nucusoara rasa, citeva linguri pesmet, ulei pentru prajit

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Zarzavatul se fierbe si se marunteste cu o furculita.



Se amesteca cu sos alb ,sare piper si nucusoara.



Se formeaza cu mina umeda crochete lungi sau rotunde care se prajesc in ulei incins.



Se servesc cu salata si cartofi prajiti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Crochete de zarzavat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Humus

Humus

Se alege nautul si se lasa la inmuiat in apa calda 24 de ore.Se scurege de apa si se cojesc boabele

6 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive
Tarte cu ton si oua

Tarte cu ton si oua

Foietajul il lasam la dezghetat, dar in frigider, pentru ca se lucreaza mai usor daca este rece. Mozzarella

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de marta gabriela abdelhafiz
Pulpe de pui umplute

Pulpe de pui umplute

In fiecare bucata de pulpa se pune cite un"betisor"din fiecare (cascaval, ardei, telina, morcov).

6 voturi    14 comentarii
30 min
Fripturi
Pui pe cutie de bere

Pui pe cutie de bere

Intr-un vas se amesteca mirodeniile, usturoiul, zeama de lamiie si portocala (sau mandarina), sarea,

4 voturi    9 comentarii
40 min
Fripturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Rulada cu legume