Eu am gasit carne tocata de curcan la sul.Este mai ieftina si gata preparata.Dar bineinteles se poate folosi si piept proaspat si tocat in blender.
Carnea se amesteca cu oua ceapa tocata marunt,sare,piper,usturoi pisat,se formeaza crochetele si se dau prin pesmet apoi se prajesc in ulei incins.
Se taie castravetii cubulete mici,se adauga maioneza,smantana,usturoi pisat,sare,piper,patrunjel si se amesteca.
Se serveste alaturi de cartofi prajiti.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii