autor:

Anonim

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

crochete din gris

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 august 2008

Ingrediente
gri, lapte ,faina, sare, piper, unt, cascaval, ulei,

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Laptele se fierbe si cand clocoteste se adauga treptat grisul, amestecand continuu. Se raceste si se amesteca cu cascavalul ras, sare, piper si ou. Din compozitia obtinuta se fac crochete de cca 5-6 cm, se trec prin faina , oua si pesmet. Se prajesc in ulei.
Daca ti-a placut reteta noastra "crochete din gris" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciuperci cu sos de smântână

Ciuperci cu sos de smântână

Toci ceapa mărunt și o pui la călit cu puțin ulei, tai ciupercuțele cubulețe, nici prea mari,

7 voturi    2 comentarii
1h 40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Bile de orez la Doubletta

Bile de orez la Doubletta

Se fierbe orezul in apa cu sare pana devine pufos.Se adauga putin unt si patrunjel fin tocat. Se

1 vot    4 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 15 august 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pui chinezesc cu paste si castane Pui chinezesc cu paste si castane

Taiem pieptul de pui spalat bine in fasii lunguiete. Punem bucatile rezultate intr-un castron impreuna cu sosul de soia, coniacul,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Tarta cu legumele toamnei Tarta cu legumele toamnei

Pregatim o tava cu dimensiunea de 30/40 cm. sau doua mai mici de 15/20 cm. Pentru inceput pregatim aluatul: 1.Punem intr-un castron

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Tocana de ardei