autor:

Anonim

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

crochete din gris

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 august 2008

Ingrediente
gri, lapte ,faina, sare, piper, unt, cascaval, ulei,

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Laptele se fierbe si cand clocoteste se adauga treptat grisul, amestecand continuu. Se raceste si se amesteca cu cascavalul ras, sare, piper si ou. Din compozitia obtinuta se fac crochete de cca 5-6 cm, se trec prin faina , oua si pesmet. Se prajesc in ulei.
Daca ti-a placut reteta noastra "crochete din gris" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocanita cu vinete

Tocanita cu vinete

Curatam vinetele si le taiem cubulete mai mari. Le presaram cu sare si le lasam 20 de minute ,dupa

11 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ardei capia pentru iarna

Ardei capia pentru iarna

Reteta simpla de ardei copti la borcan. Pentru gospodinele care nu mai au loc în cămară

2 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker Large

- 18 %
389.99 lei
319.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 15 august 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pastai in sos cu usturoi Pastai in sos cu usturoi

Eu folosesc pastaile congelate pentru ca sunt tinere si nu au ate si fierb mai putin. Intr-o cratita potrivita, topim untul si prajim

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de miel ardeleneasca Ciorba de miel ardeleneasca

Intr-o oala de 3 litri, am pus apa rece si carnea. Am pus-o la fiert cu putina sare si am spumit-o de mai multe ori. Am oprit focul

1 vot    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Zacusca rapida la Doubletta