Crochete din mamaliga

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Crochete din mamaliga

Ingrediente

  • mamaliga
  • branza
  • sunculita,slaninuta sau costita afumata
  • oua
  • pesmet
  • cascaval ras
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Mamaliga trebuie tinuta la frigider cateva ore inainte de folosire.

Mamaliguta rece se sfarama, se amesteca cu branza dupa gust si se formeaza gramajoare de marimea unui ou.

La mijloc se aseaza bucatele de slaninuta,sunculita sau costita si se rotunjesc cu ajutorul palmelor formandu-se mingiute.

Se dau prin pesmet,ou batut in care s-a adaugat sare,piper si din nou prin pesmet.Se prajesc pe toate partile in ulei incins.

Se servesc cu cascaval ras si cu oua ochiuri...

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise