autor:

strumfii bucatari

» » Aperitive cu carne

Crochete piept de pui

Autor: strumfii bucatari (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Grecia


    Reteta postata pe: 07 mai 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: strumfii bucatari (Chef de cuisine)   
Specific:  

Grecia


Reteta postata pe: 07 mai 2016

Ingrediente
50 g pesmet, 50 g gouda rasa, 1 pahar de ulei (pahar de vin ca masura), Zeama de la 1/2 lamaie, 1 lingurita mustar, Sare si piper dupa gust, 500 gr piept de pui, Pentru garnitura, 500 gr iaurt, 1 lingura mustar

Dificultate: Redusa Timp: 55 min

1 vot

Mod de preparare

Crochete de pui la cuptor.

Mult mai sanatoase decat cele prajite dar cu acelasi gust.

Intr un bol amestecam pesmet si gouda si amestecam bine.

In blender punem ulei, zeama de lamaie, sare, piper si mustar si amestecam bine. Punem aceasta compozitie in bol. Taiem pieptul de pui bucatele (cat de mari sau mici doriti), bagam fiecare bucatica de piept in bolul cu ulei si apoi o tavalim prin pesmet, punem in tava una linga alta si lasam la frigider 2-3 ore. Preincalzim cuptorul la 180 de grade si coacem pentru 20-25 de minute

Amestecam mustarul cu iaurt. Scoatem crochetele din cuptor si servim cu aceasta garnitura.
Daca ti-a placut reteta noastra "Crochete piept de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Crochete crocante din piept de pui

Crochete crocante din piept de pui

Pieptul de pui se spala,se sterge si se taie in bucati de cca.3-4 cm lungime,dandu-le forma dorita,iar

13 voturi    13 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Clatite de cartofi cu umplutura din piept de pui si/sau creier de porc

Clatite de cartofi cu umplutura din piept de pui si/sau creier de porc

Pentru clatite - se bat bine ouale,apoi adaugam laptele, cartofii (scursi de amidon), faina (cat

7 voturi    1 comentariu
30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

55 min

1 vot

Ingrediente

  • 50 g pesmet
  • 50 g gouda rasa
  • 1 pahar de ulei (pahar de vin ca masura)
  • Zeama de la 1/2 lamaie
  • 1 lingurita mustar
  • Sare si piper dupa gust
  • 500 gr piept de pui
  • Pentru garnitura
  • 500 gr iaurt
  • 1 lingura mustar

Raporteaza reteta

Retete
de strumfii bucatari
capsuni cu crema de branza

capsuni cu crema de branza

Spalam capsunii si cu un aparat special facem capacele. Amestecam capacelede la capsuni cu vanilie.

0 voturi    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
gogosele

gogosele

Punem in bolul de la mixer oul cu zahar si amestecam 4-5 minute. Adaugam laptele, cacao ( daca folositi)

1 vot    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Cornulete cu migdale si portocale

Cornulete cu migdale si portocale

Se amesteca toate ingredientele pana se obtine un aluat tare care nu se lipeste de mana, apoi se

6 voturi    1 comentariu
2h 30 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
CONCURS CULINAR: Delicii culinare de vara
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Carnaciori in halat de branza si cartofi