Crochete de pui la cuptor.
Mult mai sanatoase decat cele prajite dar cu acelasi gust.
Intr un bol amestecam pesmet si gouda si amestecam bine.
In blender punem ulei, zeama de lamaie, sare, piper si mustar si amestecam bine. Punem aceasta compozitie in bol. Taiem pieptul de pui bucatele (cat de mari sau mici doriti), bagam fiecare bucatica de piept in bolul cu ulei si apoi o tavalim prin pesmet, punem in tava una linga alta si lasam la frigider 2-3 ore. Preincalzim cuptorul la 180 de grade si coacem pentru 20-25 de minute
Amestecam mustarul cu iaurt. Scoatem crochetele din cuptor si servim cu aceasta garnitura.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii