autor:

Varadi Silvia

» » Mancaruri cu carne

CROCHETE STROGANOFF

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 iunie 2009

Ingrediente
500gr carne tocata de manzat, 1 ou, miezul de la 1 felie de paine sau 1 lingura pesmet alb, 1/4 cana apa, sare si piper dupa gust, 1 lingura faina, ulei pentru prajit, Pentru sos, 2-3 linguri ulei de masline, 1 1/2 cana supa de ciuperci sau zarzavat, 2 lingurite ketchup dulce, 1 ceapa mica tocata, 3-4 carei de usturoi pisati, 1 lingurita sos worcestershire, 200gr smantana

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se amesteca intr-un vas carnea tocata,oul,painea inmuiata sau pesmetul,1/4 cana apa,sare si piper.Se formeaza mingiute care se dau prin faina si prajesc.Se lasa la scurs pe un servet de hartie sa se scurga de grasime.
Intr-o cratita se pun 3-4 linguri ulei in care se caleste ceapa si usturoiul.Se adauga supa,ketchup si sosul worcestershire,si se lasa sa fiarba 15 minute.Se adauga mingiutele din carne si se mai lasa sa fiarba 5-10 minute.Se adauga smantana,amestecandu-se sa nu se taie.Se mai tine pe foc cateva minute.Se servesc cu oreaz sau spaghete.
Daca ti-a placut reteta noastra "CROCHETE STROGANOFF" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Piept de pui Hawai

Piept de pui Hawai

Fileurile de pui, sarate, piperate si parfumate cu praf de curry, se prajesc scurt in ulei, pe ambele

4 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Tocana bunicii

Tocana bunicii

Mod de preparare: Sosul il pregatim in ceaun, se incinge uleiul si se calesc rosiile taiate potrivit

1 vot    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine):

    De obicei fac Pui stroganoff...cu carne tocata nu am facut pina acum. Uite asa fac : Ingrediente: Piept sau pulpe dezosate de pui 2 linguri faina 1 lingura boia 500 ml supa de pui 2 cepe usturoi 200 g ciuperci taiate 6 linguri vin 2-3 linguri smantana Mod de preparare: Carnea se taie cubulete. Intr-o punga punem faina si boiaua, se prinde punga la gura si se agita sa se amestece cele doua. Se introduc bucatile de carne si se scutura punga sa se faca bucatile de carne cu faina si boia. Carnea se frige intr-o tigaie in putin ulei sau unt.Se fierbe 500 ml supa ( sau apa+cub Knorr) se adauga ceapa si usturoiul si se fierb 10 minute. Se pun in tigaie ciupercile, vinul, carnea prajita si se potriveste gustul de sare si piper.Se fierb toate 5 minute.Se adauga si ceapa si usturoiul scurs de zeama. Se Iau de pe foc, se amesteca cu smantana, se presara verdeata si se serveste cu cartofi sau cu orez.

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 12 iunie 2009

    Foarte interesanta reteta,am sa fac si eu.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 500gr carne tocata de manzat
  • 1 ou
  • miezul de la 1 felie de paine sau 1 lingura pesmet alb
  • 1/4 cana apa
  • sare si piper dupa gust
  • 1 lingura faina
  • ulei pentru prajit
  • Pentru sos
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 1 1/2 cana supa de ciuperci sau zarzavat
  • 2 lingurite ketchup dulce
  • 1 ceapa mica tocata
  • 3-4 carei de usturoi pisati
  • 1 lingurita sos worcestershire
  • 200gr smantana

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

19 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
dicarmencitta1957

dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)

Foarte interesanta reteta,am sa fac si eu.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu găluște