autor:

Varadi Silvia

» » Mancaruri cu carne

CROCHETE STROGANOFF

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 iunie 2009

Ingrediente
500gr carne tocata de manzat, 1 ou, miezul de la 1 felie de paine sau 1 lingura pesmet alb, 1/4 cana apa, sare si piper dupa gust, 1 lingura faina, ulei pentru prajit, Pentru sos, 2-3 linguri ulei de masline, 1 1/2 cana supa de ciuperci sau zarzavat, 2 lingurite ketchup dulce, 1 ceapa mica tocata, 3-4 carei de usturoi pisati, 1 lingurita sos worcestershire, 200gr smantana

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se amesteca intr-un vas carnea tocata,oul,painea inmuiata sau pesmetul,1/4 cana apa,sare si piper.Se formeaza mingiute care se dau prin faina si prajesc.Se lasa la scurs pe un servet de hartie sa se scurga de grasime.
Intr-o cratita se pun 3-4 linguri ulei in care se caleste ceapa si usturoiul.Se adauga supa,ketchup si sosul worcestershire,si se lasa sa fiarba 15 minute.Se adauga mingiutele din carne si se mai lasa sa fiarba 5-10 minute.Se adauga smantana,amestecandu-se sa nu se taie.Se mai tine pe foc cateva minute.Se servesc cu oreaz sau spaghete.
Daca ti-a placut reteta noastra "CROCHETE STROGANOFF" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpe de pui in unt cu sos de lamaie

Pulpe de pui in unt cu sos de lamaie

Se amesteca aproximativ doua treimi din cantitatea de unt cu coaja si jumatate din sucul de lamaie,

16 voturi    10 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Cotlete umplute cu ciuperci si sos de spanac

Cotlete umplute cu ciuperci si sos de spanac

Se spala si se zvanta bine cotletele apoi li se face cate un buzunar,cu lama unui cutit ascutit,incepand

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine):

    De obicei fac Pui stroganoff...cu carne tocata nu am facut pina acum. Uite asa fac : Ingrediente: Piept sau pulpe dezosate de pui 2 linguri faina 1 lingura boia 500 ml supa de pui 2 cepe usturoi 200 g ciuperci taiate 6 linguri vin 2-3 linguri smantana Mod de preparare: Carnea se taie cubulete. Intr-o punga punem faina si boiaua, se prinde punga la gura si se agita sa se amestece cele doua. Se introduc bucatile de carne si se scutura punga sa se faca bucatile de carne cu faina si boia. Carnea se frige intr-o tigaie in putin ulei sau unt.Se fierbe 500 ml supa ( sau apa+cub Knorr) se adauga ceapa si usturoiul si se fierb 10 minute. Se pun in tigaie ciupercile, vinul, carnea prajita si se potriveste gustul de sare si piper.Se fierb toate 5 minute.Se adauga si ceapa si usturoiul scurs de zeama. Se Iau de pe foc, se amesteca cu smantana, se presara verdeata si se serveste cu cartofi sau cu orez.

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 12 iunie 2009

    Foarte interesanta reteta,am sa fac si eu.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 500gr carne tocata de manzat
  • 1 ou
  • miezul de la 1 felie de paine sau 1 lingura pesmet alb
  • 1/4 cana apa
  • sare si piper dupa gust
  • 1 lingura faina
  • ulei pentru prajit
  • Pentru sos
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 1 1/2 cana supa de ciuperci sau zarzavat
  • 2 lingurite ketchup dulce
  • 1 ceapa mica tocata
  • 3-4 carei de usturoi pisati
  • 1 lingurita sos worcestershire
  • 200gr smantana

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

20 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
dicarmencitta1957

dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)

Foarte interesanta reteta,am sa fac si eu.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Sarmalute si ardei umpluti ca la mama acasa