Se amesteca intr-un vas carnea tocata,oul,painea inmuiata sau pesmetul,1/4 cana apa,sare si piper.Se formeaza mingiute care se dau prin faina si prajesc.Se lasa la scurs pe un servet de hartie sa se scurga de grasime.
Intr-o cratita se pun 3-4 linguri ulei in care se caleste ceapa si usturoiul.Se adauga supa,ketchup si sosul worcestershire,si se lasa sa fiarba 15 minute.Se adauga mingiutele din carne si se mai lasa sa fiarba 5-10 minute.Se adauga smantana,amestecandu-se sa nu se taie.Se mai tine pe foc cateva minute.Se servesc cu oreaz sau spaghete.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii