Se taie unn castravete cu aparatul special(pentru ai apare corpul spiralat) se lasa decat capatul netaiat, se taie colturile de la bagheta si se decupeaza in paine, se fixeaza capetele castravetelui pe paine, intre spiralele corpului crocodilului se pui feliute de ridichii, pe capul crocoditului se fixeaza 2 rondele de masline iar ochi se vor pune din boabe de porumb, parul dontr-un fir de marar, alaturat se taie 1-3 felii de sunca in semiluna sau diverse dorme si in mijlocul semilunei se pune oul fiert si taiat frumos inconjurat de masline verzi.
www.reteteleluisupernico.blogspot.com
Pofta buna

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii