Foile rotunde le-am impartit in 4 cu o rotita zimtata,dupa care fiecare sfert de pasta am impartit-o in 2-3 depinde de masura;
Am uns foaia cu galbenus de ou batut cu sare dupa care am asezat deasupra bucati de crenvusti,si alaturi felii de prosciutto cu cascaval ras deasupra;
Le-am rasucit in interior am format cornulete pe care le-am uns cu ou si presarat cu mac;
am asezat cornuletele in tava tapetata cu hartie ,le-am introdus in cuptorul c ald 200°C timp de 10 15 minute maxim;
-se servesc calde!!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii