autor:

Fara foto

» » Aperitive

Crostini cu crema de branza si ardei kapia copt

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 04 august 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 04 august 2015

Ingrediente
1/2 de bagheta, 150 gr crema de branza, 2 ardei kapia potriviti, 4-5 felii muschiulet file, sare, piper, 2-3 linguri ulei, 1 lingura otet

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

0 voturi

Mod de preparare

Ardeii kapia ii punem la copt, ii decojim, apoi ii curatam de seminte si ii taiem fasii lunguiete.
Intr-un bol micut punem fasiile de ardei, putina sare, piper, 1 lingura de ulei si otetul. Le amestecam bine.
Bagheta o taiem felii potrivit de groase si le asezam pe o tava tapetata cu hartie de copt.
Le stropim cu ulei, presaram sare si rasnitam putin piper.
Le introducem in cuptorul incins, cam 10 minute, cat prind o usoara crusta aurie pe margini.
Le scoatem din cuptor, le ungem cu crema de branza.
Punem bucatele de muschi file, apoi fasii de kapia, pe care le rulam.
Se servesc calde! Sa aveti pofta!
Daca ti-a placut reteta noastra "Crostini cu crema de branza si ardei kapia copt" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Chec aperitiv

Chec aperitiv

Ingredientele pt blat se amesteca precum cea de chec, apoi se taie legumele, sunca, branza se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Sote de ciuperci

Sote de ciuperci

Se taie ciupercile mai gros. Se pune uleiul intr-o cratita si se prajeste usturoiul si patrunjelul

5 voturi    2 comentarii
25 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei

Ondulator Easy Curl

- 20 %
169.99 lei
135.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1/2 de bagheta
  • 150 gr crema de branza
  • 2 ardei kapia potriviti
  • 4-5 felii muschiulet file
  • sare
  • piper
  • 2-3 linguri ulei
  • 1 lingura otet

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

4 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

8 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    5 comentarii
45 min
Retete de post
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Dovlecei pane cu sos de usturoi