autor:

Fara foto

» » Aperitive

Crostini cu crema de branza si ardei kapia copt

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 04 august 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 04 august 2015

Ingrediente
1/2 de bagheta, 150 gr crema de branza, 2 ardei kapia potriviti, 4-5 felii muschiulet file, sare, piper, 2-3 linguri ulei, 1 lingura otet

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

0 voturi

Mod de preparare

Ardeii kapia ii punem la copt, ii decojim, apoi ii curatam de seminte si ii taiem fasii lunguiete.
Intr-un bol micut punem fasiile de ardei, putina sare, piper, 1 lingura de ulei si otetul. Le amestecam bine.
Bagheta o taiem felii potrivit de groase si le asezam pe o tava tapetata cu hartie de copt.
Le stropim cu ulei, presaram sare si rasnitam putin piper.
Le introducem in cuptorul incins, cam 10 minute, cat prind o usoara crusta aurie pe margini.
Le scoatem din cuptor, le ungem cu crema de branza.
Punem bucatele de muschi file, apoi fasii de kapia, pe care le rulam.
Se servesc calde! Sa aveti pofta!
Daca ti-a placut reteta noastra "Crostini cu crema de branza si ardei kapia copt" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Vinete gratinate

Vinete gratinate

Se spala si se curata de coaja vanata. Se taie in felii de aproximativ 1 cm. Feliile se dau cu sare

2 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive
Vinete pane

Vinete pane

Vinetele pane sunt delicioase şi se fac în numai 10 minute. Vinetele se curata de coaja si

3 voturi    0 comentarii
10 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1/2 de bagheta
  • 150 gr crema de branza
  • 2 ardei kapia potriviti
  • 4-5 felii muschiulet file
  • sare
  • piper
  • 2-3 linguri ulei
  • 1 lingura otet

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

4 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

7 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    5 comentarii
45 min
Retete de post
Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Salata de icre de crap