Ardeii kapia ii punem la copt, ii decojim, apoi ii curatam de seminte si ii taiem fasii lunguiete.
Intr-un bol micut punem fasiile de ardei, putina sare, piper, 1 lingura de ulei si otetul. Le amestecam bine.
Bagheta o taiem felii potrivit de groase si le asezam pe o tava tapetata cu hartie de copt.
Le stropim cu ulei, presaram sare si rasnitam putin piper.
Le introducem in cuptorul incins, cam 10 minute, cat prind o usoara crusta aurie pe margini.
Le scoatem din cuptor, le ungem cu crema de branza.
Punem bucatele de muschi file, apoi fasii de kapia, pe care le rulam.
Se servesc calde! Sa aveti pofta!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii