Se spala ficateii, se zvanta si se toaca marunt. Ceapa taiata cubulete se prajeste in untul incins. Se adauga ficateii, se prajesc, se sting cu vin si se lasa in continuare pe foc, pana ce se evapora lichidul. Se incorporeaza pasta de tomate, se toarna zeama de carne si se lasa sa fiarba incet circa 5 minute.
Se adauga sardelele si 40 g de capere taiate marunt si se gusta de sare si piper.
Se pune compozitia pe feliile de paine pregatite (rumenite, stropite cu ulei si frecate cu usturoi) si se garnisesc cu patrunjel verde si caperele ramase.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii