Crostini cu jambon, smochine si menta

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o paine ciubatta, taiata felii de 1 cm
  • 1 catel de usturoi, curatat si taiat pe din doua
  • ulei de masline extravirgin
  • 6 smochine, mari bine coapte
  • 12 felii de prosciutto
  • o legatura mica de menta proaspata

Mod de preparare

Se rup smochinele in doua si se aseaza peste cite o feliie de prosciutto peste ficare feliie de crostini fierbinte si zdrobiti deasupra o smochina.Se presara crostini cu menta si se servesc stropite cu ulei de masline extravirgin , un strop de otet balsamic si piper negru proaspat macinat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise