autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Crostini cu rosii si mozzarella

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 8 bucati): 8 felii de paine alba, , 1 catel de usturoi, , 3-4 linguri ulei de masline, , 4 rosii (400 g), , 200 g mozzarella, , 8 fileuri de sardele, , sare, , piper, , oregano.

Dificultate: Medie Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se pregatesc feliile de paine (vezi reteta) si se aseaza una langa alta pe o tava.

Se spala rosiile si se taie in opt, iar mozzarella se taie in 8 felii. Se acopera feliile de paine cu rosii, mozzarella si fileuri de sardele, se condimenteaza si se dau circa 10 minute la cuptorul incins la 180°.
Daca ti-a placut reteta noastra "Crostini cu rosii si mozzarella" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Peste pane

Peste pane

Fileurile de pangasius se taie in trei parti egale, se sareaza dupa gust. Se amesteca intr-un castron

10 voturi    1 comentariu
1h 15 min
Mancaruri cu peste
Chiftelute de guvizi de apa dulce marinate

Chiftelute de guvizi de apa dulce marinate

Pestele se spala,se taie capetele,coditele,se scot intestinele,oasele si se trece prin masina de

9 voturi    20 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 8 bucati): 8 felii de paine alba
  • 1 catel de usturoi
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • 4 rosii (400 g)
  • 200 g mozzarella
  • 8 fileuri de sardele
  • sare
  • piper
  • oregano.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Somon la cuptor in crusta de aluat fraged Somon la cuptor in crusta de aluat fraged

Mai intai vom pregati aluatul, ca sa aiba timp sa se odihneasca. Intr-un vas punem faina si sarea, peste care vom adauga untul rece,

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Lup de mare cu legume si orez negru Lup de mare cu legume si orez negru

Pestele curatat se pune la marinat pentru cel putin 30 min, impreuna cu continutul plicului de condiment lichid. Dupa marinare punem

0 voturi    0 comentarii
55 min
Mancaruri cu peste
Creveti cu usturoi (reteta GoodFood)