autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Crostini cu rosii si mozzarella

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 8 bucati): 8 felii de paine alba, , 1 catel de usturoi, , 3-4 linguri ulei de masline, , 4 rosii (400 g), , 200 g mozzarella, , 8 fileuri de sardele, , sare, , piper, , oregano.

Dificultate: Medie Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se pregatesc feliile de paine (vezi reteta) si se aseaza una langa alta pe o tava.

Se spala rosiile si se taie in opt, iar mozzarella se taie in 8 felii. Se acopera feliile de paine cu rosii, mozzarella si fileuri de sardele, se condimenteaza si se dau circa 10 minute la cuptorul incins la 180°.
Daca ti-a placut reteta noastra "Crostini cu rosii si mozzarella" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Ciorba de perisoare de peste

Ciorba de perisoare de peste

Am tocat legumele marunt. Am pus ceapa la calit in putin ulei, cand si-a schimbat culoarea am adaugat

5 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu peste
Peste cu cartofi la cuptor

Peste cu cartofi la cuptor

Pregatiti 2 tavi: -Intr-o tava puneti ulei de masline,asezati pestele taiat bucati,pe care l-ati

24 voturi    10 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 8 bucati): 8 felii de paine alba
  • 1 catel de usturoi
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • 4 rosii (400 g)
  • 200 g mozzarella
  • 8 fileuri de sardele
  • sare
  • piper
  • oregano.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Castraveti umpluti cu ton