Taiem painea in felii de 1,5- 2 cm , o stropim cu putin ulei si asezam feliile intr-o tava pe o hartie de copt.
O dam la cuptorul dinainte incalzit la 200 de grade C sa se rumeneasca pe ambele parti cam 2-3 minute.
Scoatem feliile din cuptor si le frecam cu usturoi pe o parte.
Rosiile le taiem cubulete mici si le asezonam cu sare, piper si oregano.
Adaugam pe rand pe fiecare felie in parte cate o felie de prosdiutto,cubulete de rosii, o felie de Miez de Lapte.
Cu ajutorul unei scobitori fixam cate o bucata mica de mozzarela de felia de paine.Pe scobitoare asezam inca un cub de rosie apoi ii punem un mot de Miez de Lapte si o fruzulita de patrunjel verde.
Dam feliile astfel facute pentru inca 3 minute la cuptor sa se topeasca mozzarela.
Cine poate se opreste la doua felii...cine nu, nu se mai uita la cantar.
Sunt minunate asa calde scoase din cuptor.
Pofta mare !
http://sidyskitchen.blogspot.ro/2012/04/crostini-miez-de-lapte.html
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii