Cruson cu pepene galben

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pepene galben mic
  • 100 gr. zahar pudra
  • 1 pahar vin alb sec
  • ½ litru vin alb de desert
  • 1 pahar rom
  • 1 sticla vin spumos sau 1 sifon rece

Mod de preparare

Se alege, de obicei, un pepene galben, foarte parfumat si bine copt. Se curata de coaja, de seminte si se taie cuburi nu prea mari, care se pun intr-un castron incapator, se presara cu zahar, se acopera si se tine la rece 30 minute. Se adauga vinul sec, se lasa sa stea 20 minute apoi se completeaza cu vinul de desert, romul si vinul spumos sau sifon rece(daca este prea cald)

Se serveste foarte rece

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Smoothie de mango, banane si fructul pasiunii

Smoothie de mango, banane si fructul pasiunii

Smoothie de mango, banane si fructul pasiunii
Gogosi glazurate

Gogosi glazurate

Reteta de gogosi glazurate. Gogosi glazurate reteta simpla si delicioasa. Gogosi americane glazurate. Reteta de Donuts....

Gogosi glazurate
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor