Se pun 2-3 linguri ulei de masline intr-o tigaie teflonata, se incinge, se pune carnea taiata cubulete de aprox 1cm sa se albeasca, se adauga ciupercile taiate feliute subtiri si se lasa sa scada cu 100ml apa.
Dupa aprox. 20 min, cand s-a patruns carnea (atentie sa nu se evapore toata apa, eventual se mai pica un pic), se pune untul sa se topeasca, se adauga smantana in prealabil amestecata cu zeama de lamaie, sarea si piperul, se mai lasa la foc 5-8 minute pana se prinde pe margini, se presara marar deasupra si se serveste cu crochete de cartofi sau cartofi prajiti.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii