Cuburi aperitiv cu Miez de lapte ton si branza

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
medie
Cuburi aperitiv cu Miez de lapte ton si branza

Ingrediente

  • - pentru blaturi:
  • 6 oua
  • 9 linguri apa
  • 9 linguri faina
  • 1 plic praf de copt
  • sare
  • - pentru umplutura:
  • 300 g crema branza
  • 75 g Miez de Lapte
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 conserva ton in suc propriu
  • 1/2 ardei gras rosu
  • marar verde
  • - pentru decor:
  • branzica Miez de Lapte
  • boia
  • cateva frunzulite patrunjel verde
  • ardei gras rosu

Mod de preparare

Din compozitia blaturilor , facem 3 foi , pe care le pregatim astfel:

batem spuma 2 albusuri cu un praf de sare.Galbenusurile cu 3 linguri de apa si putina sare le amestecam bine cu 3 linguri de faina cernuta si amestecata cu 1/3 praf de copt. Adaugam albusurile spuma pe care o omogenizam incetisor avand grija sa nu rupem spuma.

Cand primul blat este gata il punem intr-o tava de 20 x 35 cm, tapetata cu hartie de copt.Dam tava la cuptorul dinainte incalzit la 160 de grade pentru aproximativ 15 minute, avand grija sa nu se usuce foaia prea tare.

Procedam la fel si cu celelalte doua foi.

Intre timp pregatim umplutura.Desfacem conserva de ton si o punem la scurs intr-o strecuratoare.

Taiem cubulete ardeiul rosu si Miezul de Lapte.

Intr-un bol amestecam toate ingredientele pentru umplutura si daca e cazul , mai adaugam putina sare.

Dupa ce cele trei foi sunt coapte le lasam sa se raceasca pe un gratar.

Cand s-au racit ,peste prima foaie punem 1/3 din umplutura, deasupra a doua foaie , inca 1/3 din umplutura si a treia foaie.Deasupra punem restul cremei ,o nivelam si presaram boia de ardei.

Taiem foile in 24 de cubulete, adaugam cate un mot de Miez de Lapte si decoram cu frunzulita de patrunjel verde si ardei gras rosu.

Cu siguranta cuburile vor dispare repede din fata musafirilor, mai ales daca aveti o tuiculita inainte sau o bere rece , dupa....

Pofta mare sa aveti !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise