Intr-un castron se amesteca bine ceapa tocata foarte marunt (sau data la blender) cu untul, branza rasa si putina sare.
Se pun mirodeniile preferate pe farfurioare, apoi cu mainile uscate si curate se formeaza cuburi din branza, care se rostogolesc prin mirodenii. Eu am folosit seminte de susan, mac, chimen si un ardei rosu maruntit fin (eventual dat la blender).
Se asaza frumos pe un platou, iar in mijloc eu am asezat cateva felii de paine, fasii de castravete si cateva rosii cherry.
Pofta Buna!
Daca va plac retetele mele, le puteti gasi si pe blogul meu http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2016/05/cuburi-cu-crema-de-branza.html

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii