autor:

Epure Mariana

» » Mancaruri cu carne

Cuburi de vitel cu fasole verde-dieta

Autor: Epure Mariana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Epure Mariana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 septembrie 2009

Ingrediente
150 g fasole verde, 150 g carne vitel- vrabioara, 1 morcov, 1/2 ardei rosu, sare, 1 lingura ulei masline, cuburi de gheata, 1 lingura sau doua de lapte, 1 rosie decojita, 1 ceasca de supa de legume

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

1 vot

Mod de preparare

Se pune la fiert o oala cu apa si deasupra o strecuratoare mare pe care asezam cuburile de carne de vitel. Separat oparim fasolea in apa cu sare si apoi o strecuram si o punem repede in apa rece cu cuburi de gheata ca sa nu-si piarda culoarea verde.Intr-o tigaie punem o ceasca de supa de legume si o lingura de ulei apoi morcovul si ardeiul date pe razatoare,rosia tocata si cuburile de carne de la aburi.Cand sosul scade adaugam laptele si un praf de sare.Cand e gata luam o farfurie alba si asezam gramajoare de fasole verde pe margini apoi in mijloc sosul de legume cu cucburi de carne.Pentru micuta mea care inca nu accepta tecile , am facut efortul de a scoate bobitele verzi din teci si le-am pus peste sos.Asa i-au placut si a zis ca e \'\'deicioasa\'\'(are 2 ani).Pentru cine nu tine diete se poate pune unt peste fasolea oparita si diverse condimente.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cuburi de vitel cu fasole verde-dieta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui stir-fry

Pui stir-fry

In urma cu ceva vreme am lucrat intr-un restaurant,ca ospatarita.Desi regulile erau foarte stricte

9 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Lasagna

Lasagna

Intr-o tigaie cu pereti inalti, se pune uleiul, apoi adaugam morcovul dat pe razatoarea mica si ceapa

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 17 septembrie 2009

    Parca imi si miroase. Ce pofta mi s/a facut

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

1 vot

Ingrediente

  • 150 g fasole verde
  • 150 g carne vitel- vrabioara
  • 1 morcov
  • 1/2 ardei rosu
  • sare
  • 1 lingura ulei masline
  • cuburi de gheata
  • 1 lingura sau doua de lapte
  • 1 rosie decojita
  • 1 ceasca de supa de legume

Raporteaza reteta

Retete
de Epure Mariana
Salata verde cu legume si piept de pui la gratar

Salata verde cu legume si piept de pui la gratar

Pieptul de pui taiat bucatele mici se da cu putin ulei de masline si un praf de sare si piper, se

12 voturi    2 comentarii
25 min
Salate reci
Salata de oua

Salata de oua

Se dau ouale pe razatoare, se amesteca cu ceapa verde tocata cu branza sfaramata si cu mararul tocat,

9 voturi    5 comentarii
15 min
Salate din oua
Budinca de mamaliga

Budinca de mamaliga

Se face o mamaliga mai moale si spre sfarsit se adauga o lingura de Delma si cateva linguri de lapte,

4 voturi    7 comentarii
35 min
Budinci
Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Parca imi si miroase. Ce pofta mi s/a facut

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Piept de rata cu sos de zmeura si pere in vin alb