Se desface aluatul si se taie orizontal in fasii de cca 5 cm latime. Se taie feliile de salam in doua si se aseaza unele langa altele pe fasia de aluat care a fost unsa in prealabil cu putin sos barbeque.
Se ruleaza strans, avand grija sa se lipeasca bine aluatul la baza. In caz contrar se vor desface in timpul coacerii.
Se aseaza in tava neunsa la o distanta de cel putin 3 cm intre ele. Sa dau la cuptorul incalzit in prealabil la 200 C pentru 20 de minute.
In total vor iesi 12 bucati.
Pur si simplu ...delicioase!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii