autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

Cuiburi din foietaj si salam picant

Autor: Sorina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 octombrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sorina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 octombrie 2011

Ingrediente
200 g salam picant cu boia, , 1 pachet foietaj din comert, , 1 sticluta sos barbeque ( tot de la magazin :))

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

2 voturi

Mod de preparare

Se desface aluatul si se taie orizontal in fasii de cca 5 cm latime. Se taie feliile de salam in doua si se aseaza unele langa altele pe fasia de aluat care a fost unsa in prealabil cu putin sos barbeque.
Se ruleaza strans, avand grija sa se lipeasca bine aluatul la baza. In caz contrar se vor desface in timpul coacerii.
Se aseaza in tava neunsa la o distanta de cel putin 3 cm intre ele. Sa dau la cuptorul incalzit in prealabil la 200 C pentru 20 de minute.
In total vor iesi 12 bucati.
Pur si simplu ...delicioase!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cuiburi din foietaj si salam picant" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Panini integrale

Panini integrale

Se amesteca cele 2 tipuri de faina;se dizolva drojdia in putina apa calda cu lingurita de zahar;se

3 voturi    4 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Painici cu cascaval si muschi file

Painici cu cascaval si muschi file

Aluatul: Cernem faina intr-un bol, presaram sarea. Frecam drojdia pana la dizolvare cu zaharul,

5 voturi    8 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

2 voturi

Ingrediente

  • 200 g salam picant cu boia
  • 1 pachet foietaj din comert
  • 1 sticluta sos barbeque ( tot de la magazin :))

Raporteaza reteta

Retete
de Sorina
Tort de ciocolata

Tort de ciocolata

Se bate spuma untul cu toata cantitatea de zahar, zaharul vanilat si esenta de rom pana devine usor

5 voturi    6 comentarii
4h
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Paine coapta pe frunze de varza Paine coapta pe frunze de varza

1. MAIAUA: intr-un vas se freacă drojdia cu puțin zahăr și aproximativ 50 ml-100 ml apă ( din cea măsurată). Se lasă la dospit

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Pâinici Laugenbrot