Punem intr-o oala apa cu un praf de sare sa fiarba si cand da in clocot, scufundam cuibuletele de taitei in spumiera.
Punem intr-o oala apa cu un praf de sare sa fiarba si cand da in clocot, scufundam cuibuletele de taitei in spumiera sau in lingura speciala pentru paste (pentru a ramane pastele in forma de cuib),le lasam sa fiarba cca 5 minute apoi le scoatem,lasam sa se scurga apa bine si le asezam in forma de briose .
Incingem un pic de ulei de masline si calim afumatura taiata marunt impreuna cu ceapa rosie taiata julien,usturoiul maruntit,ardeiul taiat cubulete,adaugam si broccoli cu mazarea,saram,piperam si condimentam ,dupa preferinta.
Umplem cuibuletele de taitei cu aceasta umplutura ,infoind un pic cosuletele cu o furculita ,pentru a curge umplutura si intre paste,stropim cu un pic de ulei de masline.Se da forma la cuptor cca 10 minute apoi scoatem cosuletele dupa ce s-au racit un pic.Se pot servi asa cum sunt sau cu parmezan ras deasupra.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii