Când veniţi de la piaţă, le triaţi, le curăţăţi, le rupeti codiţele. Le puteti păstra într-un pahar cu apă sau într-un bac.
I.Intr-un pahar cu apă pe uşa frigiderului(sub formă de buchet)
II. Intr-o cutie
1. Se alege verdeaţa, înlăturându-se frunzele veştejite, uscate etc.
2. Se rup codiţele care pot fi folosite la parfumarea supelor, sosurilor(bouquet garni)
3. Le aranjaţi sub formă de buchet.
4. Se pune o bucata de prosop de hârtie pe fundul cutiei. Se stropeşte usor cu apă.
5. Se aşază verdeaţa şi se pune o alta bucată de prosop de hârtie care se stropeşte uşor. Se poate pune un alt strat de verdeaţă peste, procedându-se la fel.
IMPORTANT!
Nu se amestecă diferitele tipuri de ierburi aromatice.
La 2-3 zile se înlocuieşte hârtia.
Procedura e aceeasi pentru toate tipurile de verdeaţă.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii