Stropesti fructele confiate cu lichiorul de portocale si le lasi sa
se patrunda. Semintele de pin, fisticul, migdalcle si ciocolata le
tai grosier. Într-un vas faci un sirop din zahar pudra,
zahar vanilinat si 7 linguri de apa, pe care îl pui la fiert.
Gelatina o înmoi în apa rece. Amesteci ricotta cu siropul. Într-o
craticioara dizolvi gelatina (rara strop de apa pc ca), la foc mic.
Iei 3 linguri din ricorta si le amesteci cu gelatina, apoi cu intreaga
masa de brânza. Treptat încorporezi si fructele confiate împreuna
cu lichiorul în care au stat, seminrele taiate si ciocolata. Torni
compozitia într-un castron de 1,5 1, nivelezi la suprafata. acoperi
cu folie alimentara de plastic si dai desertul pentru 3 ore la frigider.
Omezi Ca.~saracu frisca trasa din aparatul de spritat, înainte de a o
aduce la masa. Peste frisca pui feliute de fructe confiate.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii