Ouale se bat spuma cu zaharul.
Ouale se bat spuma cu zaharul. Adaugam ciocolata topita amestecata cu uleiul. Se adauga laptele, esenta de cafea si apoi faina si praful de copt. Compozitia se omogenizeaza bine.
Punem in fiecare forma compozitie pana la 3/4 din spatiu de coacere. Se coc la 180 gr C, 15-20 min.
Se scot si se lasa sa se raceasca.
Crema pentru decor:
Ciocolata si frisca se pun pe foc si se lasa pana se topeste ciocolata, adaugam esenta de cafea. Lasam crema sa se raceasca. Se mixeaza bine si apoi cu aceasta crema decoram prajiturile. Folosim si ornamente pentru a obtine un decor deosebit prajiturilor noastre.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii