Ouale se bat spuma cu zaharul.
Ouale se bat spuma cu zaharul. Adaugam ciocolata topita amestecata cu uleiul. Se adauga laptele, esenta de cafea si apoi faina si praful de copt. Compozitia se omogenizeaza bine.
Punem in fiecare forma compozitie pana la 3/4 din spatiu de coacere. Se coc la 180 gr C, 15-20 min.
Se scot si se lasa sa se raceasca.
Crema pentru decor:
Ciocolata si frisca se pun pe foc si se lasa pana se topeste ciocolata, adaugam esenta de cafea. Lasam crema sa se raceasca. Se mixeaza bine si apoi cu aceasta crema decoram prajiturile. Folosim si ornamente pentru a obtine un decor deosebit prajiturilor noastre.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii