Cupcakes cu Ciocolata. Preincalziti cuptorul la 180 de grade. Amestecati intr-un bol urmatoarele ingrediente uscate: faina, cacao, praful de copt, sarea.
- Preîncălziți cuptorul la 180 de grade;
- Amestecați într-un bol următoarele ingrediente uscate: făina, cacao, praful de copt, sarea;
- Se bat ouăle spumă împreună cu o lingură de zahăr;
- Separat, mixați restul de zahăr cu untul moale, până devine cremos;
- Adăugați ouăle peste compoziția de unt și mixați bine;
- Adăugați jumătate din compoziția uscată făcută anterior (făina, cacao, sare, praf de copt) și mixați până la omogenizare;
- Apoi adăugați jumătate din lapte și mixați din nou;
- Repetați procedura: adăugați cealaltă jumătate de făină + cealaltă jumătate de cantitate de lapte și mixați bine;
- Rupeți ciocolata în bucăți mici;
- Folosind o cupă de înghețată sau o lingură, turnați din compoziție în formele de brioșe, în care ați așezat hârtii de brioșe în prealabil;
- Apoi afundați câte o bucățică de ciocolată;
- Atenție, umpleți formele doar 2/3, pentru că vor crește;
- Băgați la cuptor pentru 20-25 de minute, puteți face testul cu scobitoarea;
- Pentru crema de deasupra, am mixat mascarponele cu smântâna și zahărul și am decorat;
- Puteți adăuga colorant, pentru a decora după preferințe;

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii