autor:

Vekas

» » Mancaruri cu carne

CURCAN AFUMAT CU CHIPSURI

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 decembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 decembrie 2008

Ingrediente
(pentru 4 persoane):, 200g.fasole cu boabe mari,(poate fi si congelata),, 200g.smantana,, 2 linguri lapte,, 1 catel de usturoi,, 250g. piept de curcan afumat,, 1 cutie fasole alba,, 1 cutie fasole maronie,, 2 pungi chipsuri cu tortilla,, 100g. gouda rasa,, sare, , piper,, cimbrisor si chili pentru ornat, , margarina pentru uns forma

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

19 voturi

Mod de preparare

1.Fasolea cu bobul mare se fierbe in 2,5 dl. apa sarata, 15 minute, in vas acoperit.Se strecoara si se scurge bine.
2.Smantana se amesteca cu laptele,cu usturoiul zdrobit,cu sare si piper.Pieptul de curcan se taie cubulete.Cele doua feluri de fasole din conserva se pun la strecurat.
3.Intr-un vas uns cu margarina se pune carnea de curcan, chipsurile cu tortilla, cele trei feluri de fasole, se acopera cu sosul de smantna si se presara branza gouda rasa.In cuptor preincalzit ,la 200*C,se coace timp de 10 minute.Se orneaza cu cimbrisor si ardei chili.
Daca ti-a placut reteta noastra "CURCAN AFUMAT CU CHIPSURI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci

Pui cu ciuperci

Se portioneaza carnea de pui, se condimenteaza si dupa 10 minute se pune la prajit in ulei, intorcandu-se

25 voturi    14 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Pui Hawaii

Pui Hawaii

Preincalziti cuptorul la 175 de grade C. Amestecati faina, sarea si piperul intr-o punga de plastic.

24 voturi    16 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 27 %
299.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • lumi

    lumi (Chef de cuisine) , 01 decembrie 2009

    un fel de salata cu piept de curcan E cam grea pentru ficatul meu:afumatura fasole chispuri...

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 01 decembrie 2009

    Delicios.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 iunie 2009

    Cred ca este tare gustoasa aceasta reteta...

    • Alexandrina

      Alexandrina (Chef de cuisine) , 25 iunie 2009

      E o reteta interesanta.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 25 iunie 2009

      Asa este si eu scriu comenatrii la toate retetele si spun ca este luat in considerare,dar cand ma duc a doua zi sa vad, nu este nici un comentariu.oare de ce nu le promoveaza???

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 25 iunie 2009

      Trebuie sa fie bun si se prepara in timp scurt.

    • Fara foto

      v magdalena (Chef de cuisine) , 12 mai 2009

      Desi nu sunt o bucatareasca cu experienta, urmarind, pas cu pas ,reteta doamnei Maria, mi-a iesit preparatul foarte bine.E delicios!

    • Fara foto

      andruta2006 (Maestru bucatar) , 15 ianuarie 2009

      Acest lucru il constat si eu.... Am votat dar nu apar voturile :((((

    • Fara foto

      Carol , 11 ianuarie 2009

      Unde sunt voturile?Am votat aceasta reteta de mai multe ori, dar nici un vot nu apare.De cate ori vreau sa votez, apare:"Votul Dvs.a fost inregistrat".Cred ca nu se procedeaza corect.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

19 voturi

Ingrediente

  • (pentru 4 persoane):
  • 200g.fasole cu boabe mari,(poate fi si congelata),
  • 200g.smantana,
  • 2 linguri lapte,
  • 1 catel de usturoi,
  • 250g. piept de curcan afumat,
  • 1 cutie fasole alba,
  • 1 cutie fasole maronie,
  • 2 pungi chipsuri cu tortilla,
  • 100g. gouda rasa,
  • sare
  • piper,
  • cimbrisor si chili pentru ornat
  • margarina pentru uns forma

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse

lumi (Chef de cuisine)

un fel de salata cu piept de curcan E cam grea pentru ficatul meu:afumatura fasole chispuri...

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Varza cu kaizer.