autor:

maryelena

» » Mancaruri cu carne

Curcan cu ananas

Autor: maryelena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 decembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maryelena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 decembrie 2008

Ingrediente
1 ananas, 8 felii piept de curcan, 4 linguri ulei de masline, 25 ml supa de carne, 125 ml smantana, sare.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se scoate miezul de ananas si se taie felii. Carnea se sareaza si se pipereaza, apoi se prajeste in ulei incins. Cand este gata, se scoate pe un platou si se pastreaza la cald. In uleiul din tigaie se prajesc usor si feliile de ananas timp de cateva minute, pe fiecare parte. Se toarna supa si smantana, se pun si bucatile de carne de curcan, dupa care se lasa sa dea cateva clocote. Se serveste cu garnitura de orez fiert.
Daca ti-a placut reteta noastra "Curcan cu ananas" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ardei umpluti cu carne

Ardei umpluti cu carne

Mod de preparare: Se curata, se spala ceapa (se opreste una pentru sos), se toaca marunt sau se

1 vot    3 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Cordon Bleu

Cordon Bleu

Se transeaza fiecare piept de pui in cate patru fileuri, apoi se bate usor cu ciocanul de snitele.

9 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 ananas
  • 8 felii piept de curcan
  • 4 linguri ulei de masline
  • 25 ml supa de carne
  • 125 ml smantana
  • sare.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
CONCURS CULINAR: Delicii culinare de vara
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

6 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Friptura de vita la cuptor Friptura de vita la cuptor

Scoatem carnea de vită pe care am ținut-o in frigider o oră, ungem carnea pe toate părtile cu ulei sare și piper o mai lăsăm

2 voturi    1 comentariu
30 min
Fripturi
Mancare de fasole boabe cu afumatura