1. Se pun ciupercile la fiert pana ce devin moi, apoi se scurg si se pun deoparte intr-un bol.
2. Se taie curcanul in suvite de 1 cm.
3. Se incalzeste 1 lingurita ulei intr-o tigaie mare care nu lipeste.Se rumenste ceapa 5 minute, pana se inmoaie.
4. Fasiile de curcan se ung cu cealalta lingurita de ulei, frecandu-se cu mana.Se adauga la ceapa si se prajesc rapid 5 minute.
5. Se adauga ciupercile si restul de ulei si se mai prajesc rapid 2-3 minute.
6. Se presara faina si se mai prajeste 1 minut.Apoi se adauga treptat laptele, frecand fundul tigaii pentru a se desprinde bucatelele prinse.Se da in clocot si se mai fierbe 1 minut, apoi se reduce flacara si se lasa sa fiarba inabusit.
7. Se adauga hreanul si patrunjelul si se amesteca.Se lasa sa fiarba inca 5 minute, apoi se serveste.Se poate servi alaturi de piure de cartofi noi.
Pentru mai multe retete delicioase nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/ :)

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii