autor:

Anonim

» » Mancaruri cu carne

curcan cu masline

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 august 2008

Ingrediente
carne de curcan, ulei, ceapa, morcovi, telina, radcina, faina, paste de tomate, vin rosu, masline, cimbru, foi de dafin, lamaie, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Carnea,ceapa, morcovii si telina se inabusa in ulei si 150 ml de apa. Dupa inabusire se adauga 1,5 l de apa , piper, foi de dafin, cimbru, sare si se fierbe totul cca 30 min. Se scot bucatile de carne din sos , se adauga pasta de tomate, faina dizolvata in 100 ml de apa si se fierb 15 min.
Sosul obtinut se paseaza, se adauga masline , suc de lamaie, vin,bucati de carne si se mai fierb cca 5 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "curcan cu masline" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ficatei Gytty

Ficatei Gytty

Kaizerul se taie feliute. Ficateii se spala , se scurg bine de apa, apoi se dau prin faina.Ceapa

6 voturi    9 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
TOCANITA DE CARTOFI CU CARNE

TOCANITA DE CARTOFI CU CARNE

Imi place ca indiferent ce carne folosesc (porc,costita,cap de piept,carne de pasare, carnati, bacon

34 voturi    7 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Ciulama de pui cu ciuperci Ciulama de pui cu ciuperci

In cratita cu ulei, se pun aripioarele curatate, taiate si spalate; dupa ce s-au rumenit, se scot pe o farfurie; in uleiul ramas, se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Varza fiarta cu coaste de porc