autor:

Anonim

» » Mancaruri cu carne

curcan cu masline

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 august 2008

Ingrediente
carne de curcan, ulei, ceapa, morcovi, telina, radcina, faina, paste de tomate, vin rosu, masline, cimbru, foi de dafin, lamaie, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Carnea,ceapa, morcovii si telina se inabusa in ulei si 150 ml de apa. Dupa inabusire se adauga 1,5 l de apa , piper, foi de dafin, cimbru, sare si se fierbe totul cca 30 min. Se scot bucatile de carne din sos , se adauga pasta de tomate, faina dizolvata in 100 ml de apa si se fierb 15 min.
Sosul obtinut se paseaza, se adauga masline , suc de lamaie, vin,bucati de carne si se mai fierb cca 5 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "curcan cu masline" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ostropel de pui

Ostropel de pui

Spalam pulpele , pe portionam, si le punem la fierc cu sare, la foc mare pana incepe sa fiarba si

3 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu nuca de cocos la cuptor

Pulpe de pui cu nuca de cocos la cuptor

Cartofii se curata si se taie rondele. Pulpele le condimentam bine cu toate condimentele amestecate

4 voturi    2 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 15 %
799.99 lei
679.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval

Compozitia de carne: Intr-un bol amestecam carnea tocata cu oul si pesmetul. Punem sare, piper si boia dulce, dupa gust. Patrunjelul

0 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Aperitive cu carne
Dovleac in acru-dulce cu snitel de pui