Autor:
Anonim (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 09 august 2008
Ingrediente
carne de curcan, ulei, ceapa, morcovi, telina, radcina, faina, paste de tomate, vin rosu, masline, cimbru, foi de dafin, lamaie, sare
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Carnea,ceapa, morcovii si telina se inabusa in ulei si 150 ml de apa. Dupa inabusire se adauga 1,5 l de apa , piper, foi de dafin, cimbru, sare si se fierbe totul cca 30 min. Se scot bucatile de carne din sos , se adauga pasta de tomate, faina dizolvata in 100 ml de apa si se fierb 15 min.
Sosul obtinut se paseaza, se adauga masline , suc de lamaie, vin,bucati de carne si se mai fierb cca 5 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "curcan cu masline" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
1. Pulpa de porc o spalam si o taiem fasii de 10 cm lungime si 2 cm latime. O rumenim pe toate partile
0 voturi
0 comentarii
35 min
Pieptul de curcan se toaca prin masina de tocat, impreuna cu putina ceapa si verdeata.Apoi se amesteca
8 voturi
3 comentarii
50 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate