Am curățat cartofii, i-am tăiat în sferturi și i-am amestecat cu ceapa, lămâia, usturoiul, chimenul și scorțișoara.
Se amestecă toate bine și se toarnă supa fierbinte. Cratița se pune pe foc și se lasă să fiarbă la foc mic până se înmoaie cartofii.
Carnea am fiert-o separat, am desprins-o de pe oase și am mărunțit-o, iar din zeama concentrată am făcut și o supă.
Se adaugă carnea, pasta de gogoșari și năutul în mâncare și se mai lasă pe foc câteva minute. Am asezonat cu sare, piper și am presărat boia, pătrunjel verde și cozile de la ceapa verde. Delicioasă mâncare!
Să aveți poftă bună!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii