Curatati si taiati in felii de 2-3 mm grosime cartofii si morcovul, taiati ardeii fasiute, tocati ceapa, dezosati pulpa de curcan si taiati-o bucati potrivite.
Intr-o tigaie antiaderenta prajiti in ulei feliile de cartofi si morcov, 1-2 minute pe ambele parti, apoi scoateti-le si lasati-le sa stea cateva minute ca sa se inmoaie. In uleiul ramas in tigaie puneti la prajit bucatile de carne, ceapa tocata, cateva cubulete de ardei gras si condimentati. La urma adaugati oul, verdeata tocata si amestecati pana se omogenizeaza compozitia.
Intr-un vas rotund asezati radial felii de cartofi, putin suprapuse una peste alta, turnati in mijloc umplutura de carne, indoiti peste ea cartofii, acoperiti cu un strat, alternand cu felii de cartofi si morcovi. Asezati radial fasiutele de ardei ramase, adaugati 50 ml apa, acoperiti vasul folie de aluminiu si puneti-l intr-o tava cu apa, apoi dati tava la cuptor, la foc mediu, 45 minute.
Indepartati folia, puneti deasupra feliute de usturoi, pudrati cu cimbru si paprika si mai lasati 20 minute sa se rumeneasca frumos.
Se serveste cald, garnisit cu verdeata si muraturi.
Pofta buna.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii