autor:

dicarmencitta1957

» » Mancaruri cu carne

Curcan la tava,cu ciuperci umplute

Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 15 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 15 aprilie 2010

Ingrediente
9 medalioane de curcan., 20 de ciuperci champignion., 1 salata verde mare., 1 salata verde chinezeasca cu foi lungi., 1 ardei gras rosu., 1 ceapa rosie., 4 sau 5 linguri de ulei extravirgin., 100 ml vin alb., sare, roz proaspat macinat,legume bio(de la magazin bio),tarhon uscat,rozmarin uscat,boia de ardei dulce.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

9 voturi

Mod de preparare

Spalam si curatam medalioanele de curcan,le punem intr-o tava yena,asezonam cu boia de ardei dulce legume bio,care sunt fara sare,piper roz proaspat macinat,un praf de tarhon,un praf de rozmarin,si la urma adaugam 100 ml vin alb si punem capacul la yena bagam la cuptor pentru cel putin 60 de minute.Fiecare isi pune sare cand serveste,eu nu pun sare deoarece acele legume uscate sunt foarte bune si dau un gust deosebit curcanului.Separat curatam ciupercile si din: picioruse, ardei gras, ceapa rosie pe care le tocam si le vom cali doar foarte putin, vom umple palariile de ciuperci champignion.Pe deasupra vom pune feliute de cascaval,care la cuptor se vor topi.Ciupercile vor sta la cuptor 50 sau 60 de minute.Mentionez ca la tava de ciuperci nu se pune niciun strop de apa,ciupercile au destula apa in ele.Vom trece la prepararea salatei.Dupa ce am spalat salata verde romaneasca si cea chinezeasca,le vom taia in forma dorita si vom pune si ardei gras rosu si ceapa rosie.Pe salata vom pune ulei de masline extravirgin si otet balsamic.Cand vom pune pe farfurie,medalioanele de curcan le vom pune pe frunze de salata chinzeasca,iar ciupercile pe salata verde romaneasca.Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Curcan la tava,cu ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui rumenit - marinat cu rozmarin

Pui rumenit - marinat cu rozmarin

Mod de preparare: Zdrobiti 5 catei de usturoi si amestecati-i cu putin ulei de masline,o lingurita

4 voturi    1 comentariu
30h
Mancaruri cu carne
Raţă pe varză

Raţă pe varză

Raţa se curăţă de ţepi, alte resturi rămase de la ciupelit. Se scot pulpele întregi, aripile

9 voturi    1 comentariu
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 13 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 16 mai 2010

    Buna combinatia, imi place.

  • Fara foto

    maria mihalache , 16 mai 2010

    Felicitari,Carmen!Frumos si gustos..............deosebit.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 16 mai 2010

    Excelenta mancarica ...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2010

      Foarte frumos, felicitari!

    • husni

      husni (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2010

      Mincare buna si sanatoasa !

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2010

      Un deliciu, felicitari !

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 16 aprilie 2010

      Arata super! De gust nici nu mai vorbesc ptr ca nu mai pot...de pofta!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 16 aprilie 2010

      Hmm,ce bunatate si ce bine arata...

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 16 aprilie 2010

      Buna mancarica ta.

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 16 aprilie 2010

      Ce papica buna ai facut!!!chiar astazi am facut ciuperci umplute cu bacon,usturoi,ardei si branza,am servit cu cartofi pai si mujdei,am sa incerc si reteta ta.

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 16 aprilie 2010

      Foarte aromate si apetisante!

    • joly-gina

      joly-gina (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2010

      delicioase

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2010

      Arata foarte bine si gustul trebuie sa fie pe masura!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

9 voturi

Ingrediente

  • 9 medalioane de curcan.
  • 20 de ciuperci champignion.
  • 1 salata verde mare.
  • 1 salata verde chinezeasca cu foi lungi.
  • 1 ardei gras rosu.
  • 1 ceapa rosie.
  • 4 sau 5 linguri de ulei extravirgin.
  • 100 ml vin alb.
  • sare, roz proaspat macinat,legume bio(de la magazin bio),tarhon uscat,rozmarin uscat,boia de ardei dulce.

Raporteaza reteta

Retete
de dicarmencitta1957
Tort Tiramisu

Tort Tiramisu

500 ml frisca lichida se bate cu mixerul,la care adaugi o lingura de zahar si un pliculet de zahar

40 voturi    13 comentarii
1h
Torturi
Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Eu cumpar blatul pentru ca niciodata, nu imi iese perfect si mai ales mare si dreptunghiular. Crema

17 voturi    11 comentarii
30 min
Torturi
Supa crema de ciuperci.

Supa crema de ciuperci.

Se taie cubulete ceapa si telina. Intr-o oala de 3 l se topeste untul la foc mediu si se adauga ceapa,

23 voturi    9 comentarii
45 min
Supe de legume

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Buna combinatia, imi place.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Placinta cu carne si aluat de casa