autor:

Anonim

» » Mancaruri cu carne

curcan picant

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 august 2008

Ingrediente
piept de curcan, piper boabe, sare, ulei, usturoi, ardei, morcovi, ceapa verde, dovlecei, sos de soia, otet de mere, malai

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se calesc in ulei si putina apa carnea de curcan si usturoiul , cca 1 min. Se adauga ardei si morcovii si se mai prajesc inca 2 min, amestecand continuu. Se adauga apoi ceapa verde , dovleceii si se mai prajeste totul inca 1 min.
Se amesteca sosul de soia , otetul si malaiul si se toarna peste legume , amestecand bine. Se adauga boabele de piper zdrobite , se acopera vasul cu un capac si se mai tine la foc 5 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "curcan picant" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpa de curcan glazurata picant

Pulpa de curcan glazurata picant

Pulpa de curcan,se spala ,se sterge de apa cu ajutorul unui prosop absorbant si apoi se condimenteaza

4 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita cu  ficatei (sote) de pui

Tocanita cu ficatei (sote) de pui

Curatam si spalam ficateii si ii lasam intr-o stecuratoare la scurs. Ceapa o taiem solzisori si ardeiul

12 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pui exotic cu ulei de cocos Pui exotic cu ulei de cocos

Se amesteca boiaua dulce afumata cu sarea, turmericul, piperul mozaic proaspat macinat impreuna cu uleiul de cocos. Cu pasta obtinuta

0 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Fripturi
Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Gulas de vita