autor:

Anonim

» » Mancaruri cu carne

curcan picant

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 august 2008

Ingrediente
piept de curcan, piper boabe, sare, ulei, usturoi, ardei, morcovi, ceapa verde, dovlecei, sos de soia, otet de mere, malai

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se calesc in ulei si putina apa carnea de curcan si usturoiul , cca 1 min. Se adauga ardei si morcovii si se mai prajesc inca 2 min, amestecand continuu. Se adauga apoi ceapa verde , dovleceii si se mai prajeste totul inca 1 min.
Se amesteca sosul de soia , otetul si malaiul si se toarna peste legume , amestecand bine. Se adauga boabele de piper zdrobite , se acopera vasul cu un capac si se mai tine la foc 5 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "curcan picant" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpa de curcan glazurata picant

Pulpa de curcan glazurata picant

Pulpa de curcan,se spala ,se sterge de apa cu ajutorul unui prosop absorbant si apoi se condimenteaza

4 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • piept de curcan
  • piper boabe
  • sare
  • ulei
  • usturoi
  • ardei
  • morcovi
  • ceapa verde
  • dovlecei
  • sos de soia
  • otet de mere
  • malai

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Pilaf cu pulpe de pui