autor:

Anonim

» » Mancaruri cu carne

curcan picant

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 august 2008

Ingrediente
piept de curcan, piper boabe, sare, ulei, usturoi, ardei, morcovi, ceapa verde, dovlecei, sos de soia, otet de mere, malai

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se calesc in ulei si putina apa carnea de curcan si usturoiul , cca 1 min. Se adauga ardei si morcovii si se mai prajesc inca 2 min, amestecand continuu. Se adauga apoi ceapa verde , dovleceii si se mai prajeste totul inca 1 min.
Se amesteca sosul de soia , otetul si malaiul si se toarna peste legume , amestecand bine. Se adauga boabele de piper zdrobite , se acopera vasul cu un capac si se mai tine la foc 5 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "curcan picant" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpa de curcan glazurata picant

Pulpa de curcan glazurata picant

Pulpa de curcan,se spala ,se sterge de apa cu ajutorul unui prosop absorbant si apoi se condimenteaza

4 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
MANCARE DE FASOLE VERDE CU CARNE

MANCARE DE FASOLE VERDE CU CARNE

Ceapa,morcovul,telina si ardeii se curata,se spala si se taie pestisori sau cubulete dupa preferinta.Se

87 voturi    19 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval

Compozitia de carne: Intr-un bol amestecam carnea tocata cu oul si pesmetul. Punem sare, piper si boia dulce, dupa gust. Patrunjelul

0 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Aperitive cu carne
Ciulama de pui cu ciuperci