Curcanul se curata,se spala bine si se lasa la zvanta.Se unge cu ulei de masline in interior , se unge cu mujdei de usturoi ,dupa care se umple curcanul si se coase.
Se face umplutura din miezul de paine inmuiat in lapte si stors bine,ciupercile tocate marunt,ficatul de curcan dat prin masina de tocat.Se amesteca bine cu untul,ouale si se potriveste de sare,piper,condimente.Se freaca pana se omogenizeaza ca o pasta.
Cand se pune la fript se unge deasupra cu putin ulei de masline,miere de albine si bere si se presara cimbru,oregano,ce aveti dvs.Din cand in cand se unge cu acest sos pana este rumenit si patruns.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii