autor:

Fara foto

» » Fripturi

Curcan umplut cu legume

Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 14 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 14 iunie 2008

Ingrediente
200 g piept de curcan, fasole verde, mazare, morcov, costita

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Pieptul de curcan se taie in doua parti egale, se bate cu ciocanul de snitele si se asaza peste ele legumele taiate impreuna cu costita. Se ruleaza, se inteapa cu scobitori si se aseaza pe gratar.
Daca ti-a placut reteta noastra "Curcan umplut cu legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Ardei umplut cu multe legume si carne de curcan

Ardei umplut cu multe legume si carne de curcan

Legumele se dau pe razatoare, carnea de curcan se taie cubulete si ceapa se toaca marunt si incepem

6 voturi    3 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Rulada de Piept de pui cu dressing de visine si chiftelute de dovlecei

Rulada de Piept de pui cu dressing de visine si chiftelute de dovlecei

Pieptii de pui se bat sa se faca mai mari si mai subtiri, separat se pregateste dressingul sin:150

14 voturi    6 comentarii
1h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 200 g piept de curcan
  • fasole verde
  • mazare
  • morcov
  • costita

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptura de porc