1.Incalzeste uleiul intr-o tigaie.Adauga ceapa si ghimbirul ras si caleste-le cateva minute, pana se inmoaie.Adauga praful de curry si prajeste-l 1 minut.Adauga rosiile taiate si lapele de cocos si lasa-le sa de-a intr-un clocot, apoi lasa-le sa fiarba usor timp de 5 minute.2.Adauga crevetii si coace-i timp de 5-10 minute, depinde de marimea acestora.Adauga cateva frunzulite de busuioc, asezoneaza cu sare, dupa gust si serveste alaturi de orez fiert.
:) Pentru mai multe retete noi vizitati blogul http://lauradfood.blogspot.com/

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii