autor:

Blogul lui Haplea

» » Retete de post

Curry de legume

Autor: Blogul lui Haplea (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 noiembrie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Blogul lui Haplea (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 noiembrie 2015

Ingrediente
– 1 kg conopida, – 1 kg dovleac, – 2 ardei rosii, – 1 ceapa, – o bucata de ghimbir, – curry (praf), – 2 linguri pasta curry, – 5 catei de usturoi, – 1 lingurita nucsoara, -500 ml suc de rosii, – 1 ardei iute, – apa cat sa acopere legumele (ca sa fiarba), – sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

1 vot

Mod de preparare

– taiem ceapa marunt, apoi o punem la calit
- Adaugam ardeii taiati cubulete, ardeiul iute, ghimbirul si usturoiul tocate marunt.
- Completam cu dovleacul taiat cubulete si conopida desfacuta in buchetele
- Acoperim cu sos de rosii si apa cat sa acopere legumele
- Adaugam pasta curry, o lingurita de curry praf , nucsoara, sare dupa gust. Lasam sa fiarba 20 minute, pana se fac legumele
– Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Curry de legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Curry de curcan si orez cu legume

Curry de curcan si orez cu legume

Carnea de curcan se taie in bucatele mici, se pune intr-un bol si se acopera cu iaurt.Presaram curry

9 voturi    8 comentarii
1h 50 min
Mancaruri cu carne
Orez Curry cu legume si pui

Orez Curry cu legume si pui

tai pieptul de puibcubulete si il pun la calit in ulei de masline, adaug legumele, dupa 3-4 minute

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

1 vot

Ingrediente

  • – 1 kg conopida
  • – 1 kg dovleac
  • – 2 ardei rosii
  • – 1 ceapa
  • – o bucata de ghimbir
  • – curry (praf)
  • – 2 linguri pasta curry
  • – 5 catei de usturoi
  • – 1 lingurita nucsoara
  • -500 ml suc de rosii
  • – 1 ardei iute
  • – apa cat sa acopere legumele (ca sa fiarba)
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de Blogul lui Haplea
Supă cremă de roşii

Supă cremă de roşii

Se curăţă şi se taie legumele. Punem apa şi uleiul într-o oală, la fiert, în care adăugăm

1 vot    3 comentarii
50 min
Spume si creme dulci
Pateuri cu ciocolata si alune

Pateuri cu ciocolata si alune

- tăiem foaia de aluat în 12 dreptunghiuri - punem în mijlocul fiecărui dreptunghi câte o

3 voturi    5 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Tort diplomat cu zmeura si afine

Tort diplomat cu zmeura si afine

- facem 2 plicuri de frişcă cu 300 ml de lapte, conform instrucţiunilor de pe ambalaj - tăiem

2 voturi    2 comentarii
2h 10 min
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Bolognez vegan Bolognez vegan

Intai pregatim lintea-o clatim si o fierbem aparte aproximativ jumatate de ora -ea trebuie sa fie al dente. Intr-o cratita lata, dar

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pilaf cu sos de ciuperci (de post) Pilaf cu sos de ciuperci (de post)

Pentru perioada Postului va propun pilaf cu sos de ciuperci si salata de varza alba si rosie. Este o mancare de Post, satioasa si sanatoasa. Mod

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Delicii de post de la bloggeri
Briose cu ciocolata (GlutenFree)