Taie ceapa mărunt şi morcovii în rondele. Într-o cratiţă căleşte jumătate din ceapă într-o lingură de ulei, varsă orezul şi când e transparent adaugă 500 ml de apă, 1 linguriţă de curry şi nişte sare. Lasă să fiarbă 15-20 min.
Într-un amestec de unt şi ulei caleşte restul cepei, apoi morcovul 5-10 min ( morcovul trebuie sa rămână ferm, să nu fie prea moale).
Scurge orezul şi amestecă-l cu morcovii, adaugă smântâna, stafidele, ghimbirul, restul de curry, sare. Lasă să mai fiarbă la foc mic 5 min.
Presară verdeaţă.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii