Se calesc ceapa si usturoiul taiate fin in 4 linguri de ulei la foc mediu pana devin sticloase, apoi se adauga pudra de curry si se amesteca. Se adauga supa de pui si laptele de cocos si se amesteca bine. Cand incepe sa fiarba se adauga carnea de pui taiata cubulete si se lasa pe foc mic, fara sa acoperim. Se lasa la fiert aproximativ 30 minute pana cand scade sosul si carnea e fiarta. Se adauga sosul de soia, sucul de la limeta, zaharul, sare si piper dupa gust. Se mai lasa 3-4 minute pe foc. Se poate servi cu orez fiert. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii