Eliminati excesul de grasime al pieptului de rata;
Taiati pieptul de rata cubulete;
Tocati usturoiul marunt;
Adaugati rata, usturoiul, lingurita de lemongrass, scortisoara, praful de curry, amidonul si ghimbirul in Crock Pot 6 L Saute;
Porniti-l pe modul de gatire “low” si timpul de 3 ore;
Coaceti cardamonul si ardeii iuti intr-o tigaie;
Spargeti cardamonul si zdrobiti-i semintele intr-un mojar;
Adaugati jumatate din cantitatea de seminte in Crock Pot peste celelalte ingrediente;
Tocati ardeiul gras cubulete mici si adaugati-le cu 60 min inainte de incheierea programului;
Cu 45 min inainte de incheierea programului, adaugati laptele de cocos si ardeii iuti;
Cu 10 min inainte de incheierea programului adaugati sare si piper;
Tocati castravetii marunti;
Serviti mancarea cu castraveti murati tocati si orez la aburi;
Pofta buna !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii