Eliminati excesul de grasime al pieptului de rata;
Taiati pieptul de rata cubulete;
Tocati usturoiul marunt;
Adaugati rata, usturoiul, lingurita de lemongrass, scortisoara, praful de curry, amidonul si ghimbirul in Crock Pot 6 L Saute;
Porniti-l pe modul de gatire “low” si timpul de 3 ore;
Coaceti cardamonul si ardeii iuti intr-o tigaie;
Spargeti cardamonul si zdrobiti-i semintele intr-un mojar;
Adaugati jumatate din cantitatea de seminte in Crock Pot peste celelalte ingrediente;
Tocati ardeiul gras cubulete mici si adaugati-le cu 60 min inainte de incheierea programului;
Cu 45 min inainte de incheierea programului, adaugati laptele de cocos si ardeii iuti;
Cu 10 min inainte de incheierea programului adaugati sare si piper;
Tocati castravetii marunti;
Serviti mancarea cu castraveti murati tocati si orez la aburi;
Pofta buna !
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii