Curry vegan de legume

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Curry vegan de legume

Ingrediente

  • - legume proaspete (morcovi, ceapa, fasole verde, broccoli, conopida, ciuperci, cartofi noi) - orice aveti in camara :)
  • - o lg ulei de masline/cocos
  • - sare, piper, Garam Masala
  • - 200 ml lapte de cocos
  • - orez integral
  • - curry

Mod de preparare

Fierbem orezul in apa cu putina sare si curry, conform instructiunilor de pe ambalaj. Intre timp taiem bucatele legumele si le calim intr-o tigaie adanca cu o lingura de ulei. Cand s-au calit, adaugam laptele de cocos si condimentele si mai lasam sa fiarba in jur de 3-5 minute. Asezam orezul in farfurie, apoi curry-ul deasupra. Este delicios !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de toamna cu mere si gutui

Tort de toamna cu mere si gutui

Se pregatesc intai fructele.

Tort de toamna cu mere si gutui
Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.

Sarmale cu varza dulce in vas de lut
Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise