Curry vegan de legume

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Curry vegan de legume

Ingrediente

  • - legume proaspete (morcovi, ceapa, fasole verde, broccoli, conopida, ciuperci, cartofi noi) - orice aveti in camara :)
  • - o lg ulei de masline/cocos
  • - sare, piper, Garam Masala
  • - 200 ml lapte de cocos
  • - orez integral
  • - curry

Mod de preparare

Fierbem orezul in apa cu putina sare si curry, conform instructiunilor de pe ambalaj. Intre timp taiem bucatele legumele si le calim intr-o tigaie adanca cu o lingura de ulei. Cand s-au calit, adaugam laptele de cocos si condimentele si mai lasam sa fiarba in jur de 3-5 minute. Asezam orezul in farfurie, apoi curry-ul deasupra. Este delicios !

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Gem de caise

Gem de caise

Reteta de gem de caise fara conservanti. Gem de caise reteta simpla si usor de preparat.

Gem de caise
Shakshuka

Shakshuka

Se trag la tigaie ceapa, ardeiul, rosiile si se lasa pana se inmoaie.

Shakshuka
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor