autor:

burdulea maria elena

» » Aperitive

CUS-CUS CU BRANZA

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 iunie 2009

Ingrediente
1 punga cus-cus(400 g), 300 g branza telemea desarata, sau cas de oaie, 3 cepe verzi, sare, piper.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. Se scurg de apa, se lasa la racit, apoi se pun intrun castron. Intre timp taiem branza cubulete, ceapa rondele si amestecam cu pastele. Potrivim de sare si piper, apoi putem servi.
Daca ti-a placut reteta noastra "CUS-CUS CU BRANZA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Sufleu de branza cu brocoli

Sufleu de branza cu brocoli

1.Se fierbe brocoli desfacut in buchetele in apa cu sare cca.10 minute dupa care se scurge si se

1 vot    0 comentarii
50 min
Aperitive cu brinza
Enciladas cu branza si spanac in sos de rosii

Enciladas cu branza si spanac in sos de rosii

Inta-i pregatim sosul -punem intr-o craticioara ulei de masline o lingura si 1catel de usturoi zdrobit

4 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 punga cus-cus(400 g)
  • 300 g branza telemea desarata
  • sau cas de oaie
  • 3 cepe verzi
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

12 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Batoane de porumb cu branza Batoane de porumb cu branza

Se strecoara porumbul si se amesteca cu ouale, uleiul, branza si restul ingredientelor in afara de pesmet. Se amesteca bine pana se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu brinza
Piept de pui si camembert in crusta