autor:

burdulea maria elena

» » Aperitive

CUS-CUS CU BRANZA

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 iunie 2009

Ingrediente
1 punga cus-cus(400 g), 300 g branza telemea desarata, sau cas de oaie, 3 cepe verzi, sare, piper.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. Se scurg de apa, se lasa la racit, apoi se pun intrun castron. Intre timp taiem branza cubulete, ceapa rondele si amestecam cu pastele. Potrivim de sare si piper, apoi putem servi.
Daca ti-a placut reteta noastra "CUS-CUS CU BRANZA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Branza feta la gratar

Branza feta la gratar

Asezam pe folia de aluminiu ulei de masline, busuioc, cimbru, ardei taiati subtirel, rosii felii,

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
Foccacia

Foccacia

Mod de preparare: Se dizolva drojdia in ½ cantitate de apa calduta cu putina sare si se toarna

10 voturi    16 comentarii
59 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 punga cus-cus(400 g)
  • 300 g branza telemea desarata
  • sau cas de oaie
  • 3 cepe verzi
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    10 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

11 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Gogosele de iaurt