Spalam fileurile, le punem intr-o tava de yenna la cuptor pentru 30 de minute.Punem capacul la forma de yenna,daca nu avem acoperim cu o foaie de aluminiu.Separat fierbem apa pentru cus-cus si cand da in clocot punem cus-cus-ul,il dam in cateva clocote,punem capacul si lasam asa,pana cand este gata pestele din cuptor.Cand toate sunt gata vom pune pe un platou cus-cus-ul si fileul de peste, le vom asezona cu sare piper roz proaspat macinat si un praf de tarhon uscat.Este o mancare foarte usoara si gustoasa.Pofta buna !!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii