autor:

dicarmencitta1957

» » Mancaruri cu peste

Cus-cus cu file de peste la cuptor

Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 26 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 26 august 2009

Ingrediente
200 gr de cus-cus., 2 fileuri de peste(pangasius)., sare piper roz proaspat macinat si tarhon uscat., cateva frunzulite de menta pentru decor.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

6 voturi

Mod de preparare

Spalam fileurile, le punem intr-o tava de yenna la cuptor pentru 30 de minute.Punem capacul la forma de yenna,daca nu avem acoperim cu o foaie de aluminiu.Separat fierbem apa pentru cus-cus si cand da in clocot punem cus-cus-ul,il dam in cateva clocote,punem capacul si lasam asa,pana cand este gata pestele din cuptor.Cand toate sunt gata vom pune pe un platou cus-cus-ul si fileul de peste, le vom asezona cu sare piper roz proaspat macinat si un praf de tarhon uscat.Este o mancare foarte usoara si gustoasa.Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cus-cus cu file de peste la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
File de pangasius cu rosii la tava

File de pangasius cu rosii la tava

Dupa ce s-a dezghetat pestele (are o crusta de gheata de 20% din greutate), condimentati-l bine pe

18 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Peste la gratar cu sos de usturoi

Peste la gratar cu sos de usturoi

Fileurile de peste se spala,se absoarbe apa pe un servet,se condimenteaza si se pune sucul de lamaie

8 voturi    10 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    mira (Chef de cuisine) , 21 noiembrie 2013

    simplu si bun.

  • vio

    vio (Chef de cuisine) , 27 septembrie 2010

    buna mincarica

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 30 aprilie 2010

    Foarte gustos!

    • costy1969

      costy1969 (Chef de cuisine) , 21 octombrie 2009

      usor de facut,sanatos.felicitari.P.S.:cutitul in dreapta cu taisul spre interior si furculita in stanga.

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 27 august 2009

      Intradevar,o mancare usoara si buna.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

6 voturi

Ingrediente

  • 200 gr de cus-cus.
  • 2 fileuri de peste(pangasius).
  • sare piper roz proaspat macinat si tarhon uscat.
  • cateva frunzulite de menta pentru decor.

Raporteaza reteta

Retete
de dicarmencitta1957
Tort Tiramisu

Tort Tiramisu

500 ml frisca lichida se bate cu mixerul,la care adaugi o lingura de zahar si un pliculet de zahar

40 voturi    13 comentarii
1h
Torturi
Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Eu cumpar blatul pentru ca niciodata, nu imi iese perfect si mai ales mare si dreptunghiular. Crema

17 voturi    11 comentarii
30 min
Torturi
Supa crema de ciuperci.

Supa crema de ciuperci.

Se taie cubulete ceapa si telina. Intr-o oala de 3 l se topeste untul la foc mediu si se adauga ceapa,

23 voturi    9 comentarii
45 min
Supe de legume

mira (Chef de cuisine)

simplu si bun.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

9 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon delicios