autor:

Adriana K.D.

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Cus Cus cu legume si pastrama de pui afumata

Autor: Adriana K.D. (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 09 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adriana K.D. (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 09 februarie 2011

Ingrediente
250 g de cus cus, pastrama de pui afumata, 2 morcov, 1 ceapa, o jumate ardel galben, o jumate de ardel rosu, ulei, sare, piper, oregano si busuioc, boia

Dificultate: Medie Timp: 45 min

6 voturi

Mod de preparare

Se curata legumele, se spala si se tau cubulete.
Intr-o tigaie se pune ulei unde se adauga legumele si se galesc putin cu boia peste care se adauga cus cusul si se galeste si el putin, peste care se adauga apa si se lasa se fiarba, se amesteca din cand in cand ca sa nu se prinda si daca e nevoie se mai adauga apa.
Cand e apropae fiert se adauga pastrama de pui, sare, piper, oregano si busuioc dupa gust.
Pofta Buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cus Cus cu legume si pastrama de pui afumata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi umpluti cu piure de spanac si carne tocata

Cartofi umpluti cu piure de spanac si carne tocata

Se spala bine cartofii cu tot cu coaja, apoi se pun la fiert, acoperiti de apa, cu un praf de sare.

5 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta cu smochine si mascarpone

Tarta cu smochine si mascarpone

Punem ouale intr-un bol. Adaugam zaharul pudra si branza mascarpone si amestecam cu mixerul timp

1 vot    2 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Luminita Luminita , 12 iunie 2014

    perfecta!savuroasa!

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 10 februarie 2011

    Foarte bun si frumos prezentat.

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 09 februarie 2011

    Ce bine arata si ce bun trebuie sa fie.*****

    • Luana

      Luana (Chef de cuisine) , 09 februarie 2011

      Arata nemaipomenit,mi-ai facut o pofta........Salvat!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

45 min

6 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Adriana K.D.
Prajitura cu cafea

Prajitura cu cafea

Pregatesti asa: Se freaca bine galbenusurile cu zahar pana se topeste; apoi se adauga 10 linguri

11 voturi    1 comentariu
40 min
Prajituri
Salata de peste

Salata de peste

Scurgi pestele de ulei si il maruntesti cu furculita. Tai rosiile cuburi mici, cartofii si ouale

3 voturi    2 comentarii
40 min
Salate cu peste
Paste la tava

Paste la tava

Pui la fiert pastele intr-o cratita cu putina sare; cand sunt fierte, le clatesti cu apa rece si

23 voturi    12 comentarii
45 min
Paste si pizza

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Foarte bun si frumos prezentat.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorba de pui cu prune uscate Ciorba de pui cu prune uscate

Spalam bine carnea de pui si o taiem bucati (eu am folosit o “spinare” de pui de la tara). Punem carnea la fiert si spumam

0 voturi    0 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb

In castronelul cu faina se face o gropita in care punem galbenusul, iaurtul, uleiul de masline,sare si amestecul de condimente,amestecam

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
MANCARE DE MAZARE cu aripioare de pui