Cus Cus cu legume si pastrama de pui afumata

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie
Cus Cus cu legume si pastrama de pui afumata

Ingrediente

  • 250 g de cus cus
  • pastrama de pui afumata
  • 2 morcov
  • 1 ceapa
  • o jumate ardel galben
  • o jumate de ardel rosu
  • ulei
  • sare
  • piper
  • oregano si busuioc
  • boia

Mod de preparare

Se curata legumele, se spala si se tau cubulete.

Intr-o tigaie se pune ulei unde se adauga legumele si se galesc putin cu boia peste care se adauga cus cusul si se galeste si el putin, peste care se adauga apa si se lasa se fiarba, se amesteca din cand in cand ca sa nu se prinda si daca e nevoie se mai adauga apa.

Cand e apropae fiert se adauga pastrama de pui, sare, piper, oregano si busuioc dupa gust.

Pofta Buna!!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor