Cus Cus cu legume si pastrama de pui afumata

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie
Cus Cus cu legume si pastrama de pui afumata

Ingrediente

  • 250 g de cus cus
  • pastrama de pui afumata
  • 2 morcov
  • 1 ceapa
  • o jumate ardel galben
  • o jumate de ardel rosu
  • ulei
  • sare
  • piper
  • oregano si busuioc
  • boia

Mod de preparare

Se curata legumele, se spala si se tau cubulete.

Intr-o tigaie se pune ulei unde se adauga legumele si se galesc putin cu boia peste care se adauga cus cusul si se galeste si el putin, peste care se adauga apa si se lasa se fiarba, se amesteca din cand in cand ca sa nu se prinda si daca e nevoie se mai adauga apa.

Cand e apropae fiert se adauga pastrama de pui, sare, piper, oregano si busuioc dupa gust.

Pofta Buna!!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise