autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Cus Cus cu soia si carnati de casa

Autor: Adrian Chis (Bucatar sef)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 13 noiembrie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adrian Chis (Bucatar sef)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 13 noiembrie 2007

Ingrediente
cus cus 300g, soia (cubulete) 200g, carnat de casa un fir, ceapa 300g, ulei 100ml si condimente

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Se pun cubuletele de soia in 800ml apa clocotita cu vegeta si se lasa 20min. Intre timp se pune la fiert cus cus-ul . Stoarcem cubuletele de soia de apa si le calim cu ceapa taiata marunt si carnatul de casa taiat feli in ulei. Dupa ce sunt calite cubuletele de soia se arunca peste cus cus-ul fiert si stors de apa. Amestecati, adaugati condimentele dupa preferinta si mancarea este gata. Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cus Cus cu soia si carnati de casa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpe in foietaj

Pulpe in foietaj

Asezi o bucata de cabanos in locul osului pulpei, prinzi cu o scobitoare, treci printr-un sos obtinut

43 voturi    21 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Sote de ficatei de pui

Sote de ficatei de pui

Ficateii se spala ,se curata de eventuale pielite si se zvanta.Se rumenesc in untul in care se adauga

27 voturi    13 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

5 voturi

Ingrediente

  • cus cus 300g
  • soia (cubulete) 200g
  • carnat de casa un fir
  • ceapa 300g
  • ulei 100ml si condimente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval

Compozitia de carne: Intr-un bol amestecam carnea tocata cu oul si pesmetul. Punem sare, piper si boia dulce, dupa gust. Patrunjelul

0 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Aperitive cu carne
Frigarui la cuptor din piept de pui si legume