Reteta postata pe: 20 aprilie 2006
Ingrediente
1 cana paste cuscus 300 g carnat uscat si afumat 1 ceapa mijlocie 4 cartofi mari curatati 1/2 ligurita boia de ardei 1/2 canita de ulei 1lingurita delikat 3 cani de supa(apa) piper, dupa gust.
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
cartofii taiati cubulete, cuscusul, carnatii taiati feliute,ceapa taiata fin si uleiul se pun la calit usor si se amesteca continuu pana se coloreaza pastele se adauga boiaua iar apoi supa si se lasa sa fiarba amestecand din cand in cand condimentand-o dupa gust ; se fierbe pana cand scade lichidul complet si arata ca un pilaf compact. Se poate face si fara carnati si supa pentru post. Se serveste cu salata sau muraturi...
Daca ti-a placut reteta noastra "cuscus cu carnati" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat
13 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil
19 voturi
17 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate