Se toaca ceapa marunt si se pune la calit in ulei de masline, apoi se adauga piper proaspat macinat.
Se toaca ceapa marunt si se pune la calit in ulei de masline, apoi se adauga piper proaspat macinat, sare, pudra de curcuma si boiaua afumata.
Se spala lintea si se pune peste ceapa calita, apoi se adauga apa sau supa de pui si se lasa la fiert circa 30 de minute.
Dupa ce a fiert, dal-ul se serveste cu lipii calde cu frunze de patrunjel si fulgi de chili pentru cei care prefera aromele mai picante.
Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii