autor:

Burcea_Vasilica

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dal indian- mancare de linte rosie

Autor: Burcea_Vasilica (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 octombrie 2018

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Burcea_Vasilica (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 octombrie 2018

Ingrediente
250 gr linte rosie, 1 ceapa, 500 ml apa sau supa de pui, 2-3 linguri ulei de masline, 1 lingurita pudra curcuma, 1 lingurita boia afumata, Piper mozaic, sare, Fulgi de chili, Patrunjel sau coriandru

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Se toaca ceapa marunt si se pune la calit in ulei de masline, apoi se adauga piper proaspat macinat, sare, pudra de curcuma si boiaua afumata.

Se spala lintea si se pune peste ceapa calita, apoi se adauga apa sau supa de pui si se lasa la fiert circa 30 de minute.

Dupa ce a fiert, dal-ul se serveste cu lipii calde cu frunze de patrunjel si fulgi de chili pentru cei care prefera aromele mai picante.
Daca ti-a placut reteta noastra "Dal indian- mancare de linte rosie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciocanele de pui cu dovleac si fasole

Ciocanele de pui cu dovleac si fasole

Reteta aceasta am gasit-o in aceasta vara pe un site gastronomic (nu mai stiu exact care :P) si v-o

2 voturi    2 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ardei umpluti cu carne de porc

Ardei umpluti cu carne de porc

Orezul se curata daca e cazul si se spala in mai multe ape, se scurge si se adauga la tigaie cu 50

6 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • 250 gr linte rosie
  • 1 ceapa
  • 500 ml apa sau supa de pui
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita pudra curcuma
  • 1 lingurita boia afumata
  • Piper mozaic
  • sare
  • Fulgi de chili
  • Patrunjel sau coriandru

Raporteaza reteta

Retete
de Burcea_Vasilica
Arancini di riso cu piept de pui

Arancini di riso cu piept de pui

Se spala orezul si se pune la fiert asezonat cu sare si piper si sofran Cand orezul este gatit se

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Clatite aperitiv cu piept de pui

Clatite aperitiv cu piept de pui

Se amesteca faina cu sarea, apoi se adauga ouale, putin lapte, uleiul si amesteca bine. Amestecand,

13 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

Se caleste pieptul de pui impreuna cu ardeiul si ciupercile in unt apoi adaugi orezul si mai calesti

13 voturi    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Portofele de ardei kapia cu carne tocata, ciuperci si cascaval Portofele de ardei kapia cu carne tocata, ciuperci si cascaval

Se maruntesc ciupercile si se pun la calit in putin ulei de masline alaturi de carnea tocata. Se toaca ceapa verde si usturoiul foarte

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Conopida, ardei kapia si broccoli gratinate Conopida, ardei kapia si broccoli gratinate

Se spala conopida si broccoli si se desfac si buchetele mici. Punem apoi conopida si broccoli la steamer pentru 5 minute sau in apa

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dovlecei umpluti cu carne de pui